Homepage  / Vedete româneşti

Horia Brenciu, reacție uluitoare după un moment stânjenitor trăit pe scenă. Imaginile au devenit virale. „M-am mirat”

Horia Brenciu, reacție uluitoare după un moment stânjenitor trăit pe scenă. Imaginile au devenit virale. „M-am mirat”

de Andra Stana,

Horia Brenciu a trecut printr-un moment greu pentru orice artist. Zilele trecute, el s-a împiedicat și a căzut chiar în timp ce urca pe scenă. Din fericire, artistul a avut prezență de spirit și a știut cum să transforme întâmplarea stânjenitoare într-o parte a show-ului său. Filmarea a devenit apoi virală pe Facebook.

Horia Brenciu a publicat recent, chiar pe pagina sa de Facebook, o filmare în care se vede cum cade pe scenă. Cu toate că a ratat intrarea pe scenă, vedeta a transformat clipele de neatenție într-un moment perfect integrat în spectacolul său, scrie libertatea.ro.

„N-am crezut când am căzut! M-am mirat când m-am sculat! Așa a fost regia! Totul pentru scenă, totul pentru victorie!”, a recunoscut Horia Brenciu într-o postare pe rețelele de socializare.

În plus, după ce s-a ridicat în picioare, Horia a continuat să cânte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar evenimentul privat la care a fost invitat s-a derulat fără alte incidente.

După ce a văzut filmarea cu Horia Brenciu căzând pe scenă, Smiley a comentat: „Nu mai iese windmillul ăla ca pe vremuri”. „Eu m-am întors spre scenă și te-am văzut pe jos, am crezut că ai făcut tu o schemă, nu mă așteptam la asta”, i-a scris și Alice Badea. Și ADDA a avut un cuvânt de spus despre situația comică trăită de Horia Brenciu. Concurenta de la Te cunosc de undeva 2023 a scris: „Genial”.

Nici comentariile fanilor nu s-au lăsat prea multe așteptate. „Ce frumoasă a fost ridicarea, ca și cum ar fi făcut parte din program/ Tipic Horia Brenciu/ Ați văzut ce înseamnă să aveți condiție fizică?! Multă sănătate/ Bravo! Face parte din coregrafie, ești genial/ Vârsta, domnule Brenciu/ Un pic de decență cred că ar da bine/ Ha! Ha! Ai grijă că la 50+ e mai greu cu recuperarea/ Bine că nu te-ai lovit. Contează că ai știut să cazi”, sunt doar o parte din comentariile celor care îl urmăresc pe Horia Brenciu în mediul online.

Horia Brenciu, mesaj emoționant de ziua fiului său

Dincolo de cariera sa înfloritoare, atât ca artist și ca om de televiziune, Horia Brenciu se mândrește cu familia sa și își iubește nespus de mult copiii. 

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează un cuplu din 2007 și au patru copii: doi sunt ai soţiei sale, Alice, a treia este o fetiţă care este rodul iubirii lui cu Alice, iar al patrulea, e Toma, băiețelul înfiat de când era bebeluş.

Chiar dacă este tatăl biologic doar al mezinei familiei, artistul îi iubește pe toți cei patru copii în egală măsură și nu ezită să se mândrească cu ei pe rețelele sociale. Pe 7 iunie a fost mare sărbătoare în familia lui Horia Brenciu pentru că Toma a împlinit frumoasa vârstă de 9 ani. Cu această ocazie specială, artistul a publicat o serie de imagini adorabile cu fiul lui, alături de un mesaj scurt, dar cât se poate de emoționant.

E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu! E viața mea! E TOMA! Și astăzi e ziua lui! La mulți ani, dragostea lu’ tata!” a scris Horia Brenciu în dreptul imaginilor cu fiul lui.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton