Homepage  / Știri

Horia Vîrlan: “Cornelia Rednic şi Ioan Morar au meritat să ajungă în semifinale”

Horia Vîrlan: “Cornelia Rednic şi Ioan Morar au meritat să ajungă în semifinale”

de Redactia Tvmania

Cormelia Rednic şi Ioan Morar au rămas în competiţie după confruntarea care a avut loc ieri seară, la “Academia lui Horia”.

“Ioan Morar şi Cornelia Rednic au fost cei mai buni din această săptămână. Ioan e foarte atent la detalii, deh… dumnealui este ardelean, iar Cornelia, veselă şi pricepută într-ale bucătăriei. Au meritat să ajungă în semifinale!”, a spus maestrul Vîrlan.

Horia a taxat toate greşelile făcute de concurenţi în timp ce le analiza prestaţia:

“Carmen Leftarache şi Marius Rizea au format o echipă care ar fi avut şanse să meargă mai departe, dar din păcate Marius nu a dovedit că are aptitudini de bucătar, şi nici Carmen. Chiar dacă are destulă experienţă, Carmen nu s-a putut adapta presiunii concursului. Gabriela Ursu şi Lupu Rednic au fost deosebit de simpatici şi plini de voie bună, dar nimic mai mult. Lupu a gătit destul în viaţa lui, dar nu la acest nivel, iar Gabriela nu a „căzut” pe genul de preparate cunoscute de ea”, a comentat Horia.

Pe 10 noiembrie, de la ora 20.30, intră în competiţie echipele Nejla Resid – Cristi Iacob, Lucian Dragoi – Biu Marquetti şi Corina Călinescu – Cove.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton