În această seară, la “Academia lui Horia” intră în competiţie “Echipa Roşie” – Florin Fîldan şi Robert Târnăveanu, “Echipa Albastră” – Răducu Roberto Alexandru şi Marius Ciprian Pop, şi “Echipa Portocalie” – Cristian Cheluţă şi Văru Săndel.
În această seară, la “Academia lui Horia” intră în competiţie “Echipa Roşie” – Florin Fîldan şi Robert Târnăveanu, “Echipa Albastră” – Răducu Roberto Alexandru şi Marius Ciprian Pop, şi “Echipa Portocalie” – Cristian Cheluţă şi Văru Săndel.
Pentru început, la testarea îndemânării, echipele trebuie să pregătească ceea ce pare la prima vedere un banal grătar. Horia va găti apoi viţel şi fenicul la tigaie, în sos balsamic şi brânză feta.
Notele vor fi mici, mai ales pentru una dintre echipe, ai cărei membri, foarte distraţi, uită să noteze ingrediente banale, pe care de altfel le depistaseră.
La proba a treia, deşi nimeni nu a mai gătit parfait de somon şi şalău, participanţii nu se pierd cu firea. Când vine însă vorba de creativitate, Horia năruie speranţele tuturor, iar rezultatele sunt catastrofale.
Cine se va califica în semifinale, veţi vedea la “Academia lui Horia”, diseară, de la ora 20.30, la Prima.