Horia Vîrlan va împărtăși secretele bucătăriei și va oferi rețete gustoase, ușor de preparat de către telespectatori pentru Paște. El dorește să le arate celor care îl urmăresc cum mănâncă el acasă împreună cu familia lui, cu mâncăruri care se gătesc într-o zi de sărbătoare. Ingredientele folosite sunt cele pe care le găsim cu toții în magazine, adăugând, ici-colo, câte un condiment sau mod de preparare mai puțin obișnuit și practic.
În ziua de Paște, Horia va găti drob de miel în aluat și o salată din frunze de sfeclă și roșii cherry, o pulpă de miel umplută și un desert delicios, o pască cu brânză de vaci și stafide, turnată în tavă.
Urmăriți pe 8 aprilie noua emisiune culinară, În bucătărie cu Horia Vîrlan, difuzată în fiecare duminică de la ora 15.00 – emisiunea perfectă pentru după-amiezele de duminică, care ni-l va prezenta pe maestrul Horia Vîrlan dintr-un unghi personal, oferindu-ne ocazia să îi ascultăm poveștile și să pătrundem în bucătăria lui.