Homepage  / Vedete româneşti

Horoscop 2022, cu Neti Sandu. Ce zodii vor avea noroc de bani și în dragoste

Horoscop 2022, cu Neti Sandu. Ce zodii vor avea noroc de bani și în dragoste

de Cătălina Matei,

La sfârșitul fiecărui an se fac bilanțurile, dar și prognozele. Mai ales când vorbim despre zodii, căci fiecare dintre noi este curios să afle ce ne-au pregătit stelele. Iată primele predicții despre ce se va întâmpla cu horoscopul în 2022, așa cum ne-a dezvăluit Neti Sandu.

Pentru că Marele Benefic, planeta Jupiter, se va afla în 2021 în zodia Peștilor, dar și a Berbecului, cei născuți sub aceste semne pot fi declarați „favoriții anului 2022” și la capitolul „bani”, dar și în ce privește „dragostea”.

Horoscop 2022, cu Neti Sandu. Zodiile norocoase

„Banii pot să fie și în dreptul Peștilor, chiar și pentru Vărsători, Berbeci și Tauri. Saturn este Marele Malefic, dar este cumva <> și te face să păstrez banii – deși nu e genul Vărsătorului, dar fiecare are o trăsătură, un defect, de care trebuie să scape.

Dacă Vărsătorul e mână largă, uite, Saturn are la dispoziție trei ani să-l învețe să fie cumpătat și anul ce vine este unul dintre aceia. Și pentru Balanță ar putea să fie un an bun, pentru că de la serviciu ar veni niște bani”.

Dacă tot am aflat despre finanțe, să vedem care sunt zodiile norocoase în dragoste, în 2022. „Cu dragostea, pentru Fecioară, Jupiter devine casa partenerială, dar poate fi un an bun de căsătorie și pentru Balanță, cu Jupiter în Berbec.

Casa dragostei e activată pentru Scorpion și va fi un echilibru pentru Rac, dacă a avut câțiva ani Saturn în casa relațională acum s-a degajat zona aia și primește niște influențe reconfortante să le zic așa, din zodia asta a Peștilor, unde, la un moment dat, se va combina și cu Neptun – aici va fi magia anului viitor – combinația asta: Jupiter – Neptun”, ne asigură Neti.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton