Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Neti Sandu își sărbătorește ziua de naștere. Cum a ajuns să citească în astre

Neti Sandu își sărbătorește ziua de naștere. Cum a ajuns să citească în astre

de Redactia Tvmania

Neti Sandu prezintă horoscopul în fiecare dimineaţă încă de la începuturile Pro TV-ului. Vedeta de 58 de ani a dezvăluit, acum ceva vreme, în revista „TV Satelit” cum a ajuns să citească în astre.

În 1990, Neti Sandu a dat o slujbă de bibliotecară pe una de astrolog. Revoluţia i-a adus lui Neti Sandu (54 de ani) o nouă carieră şi o modalitate de autodescoperire.

Până în 1990, terminase Facultatea de Filologie şi a fost bibliotecară la un institut de proiectări şi arhitectură, „dar să fii bibliotecar nu era o carieră, cât de mult să avansezi din această poziţie?”, spune ea.

„Astrologia era mult mai provocatoare, era multă creativitate la mijloc”, aşa că s-a apucat din curiozitate de cursuri în domeniu.

„Voiam să fac ceva nou şi să profit de libertate. Iniţial, am vrut să aflu despre ce este vorba şi, încetul cu încetul, am văzut că astrologia este un domeniu atât de vast şi de fascinant, încât m-am apucat de studiat de parcă intrasem la facultate. A fost o pasiune care s-a transformat în job”, a povestit ea.

Alte articole:

Neti Sandu ne dezvăluie ce spun astrele pentru 2016

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton