Homepage  / Horoscop

Horoscopul celebrității: în ce zodie sunt născute cele mai multe vedete și personalități

Horoscopul celebrității: în ce zodie sunt născute cele mai multe vedete și personalități

de Redactia Tvmania

Te-ai gândit vreodată ce șanse ai să ajungi faimos și bogat? Astrologii cred că totul este scris deja în destinul tău și zodia ta îți poate arăta dacă vei fi vreodată o vedetă adorată de public. Pe lângă previziunile zodiacului, află ce spun și statisticile moderne.

Majoritatea sociologilor se feresc de astrologie, dar dr. Mark Hamilton, de la Universitatea din Connecticut (SUA), a vrut să vadă dacă zodia sub care ne naștem ne poate ajuta cu adevărat în viață. El a analizat astrogramele a 300 de vedete și oameni celebri din domenii variate, artă, știință, literatură sau sport, și a descoperit că cei mai mulți dintre ei erau născuți în perioada dintre lunile decembrie și martie. Conform studiului său, zodiile care au cele mai mari șanse să ajungă celebre, bogate, iubite de public și cunoscute la nivel internațional ar fi Capricornul (Anthony Hopkins 31 decembrie, Jim Carrey – 17 ianuarie), Vărsătorul (Shakira – 2 februarie, Florin Piersic – 27 ianuarie) și Peștii (Elizabeth Taylor – 27 februarie, Olivia Wilde – 10 martie).

Astrologii susțin că unele zodii sunt mai norocoase decât altele și că nu este doar o pură întâmplare că mulți oameni celebri și bogați au același semn astral. Ce spune zodia ta despre șansa de a deveni celebru și bogat, conform influenței astrelor – citește continuarea pe www.libertateapentrufemei.ro

FOTO: EPA

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton