Homepage  / Filme Online

„Hot Take: The Depp/Heard Trial”. Cum arată trailerul și cine sunt protagoniștii. Când este premiera

„Hot Take: The Depp/Heard Trial”. Cum arată trailerul și cine sunt protagoniștii. Când este premiera

de Roxana Mirea,

La doar patru luni de la pronunțarea verdictului, procesul de defăimare al lui Johnny Depp și a lui Amber Heard urmează să fie și mai mediatizat cu un nou film. „Hot Take: The Depp/Heard Trial” îi are ca protagoniști pe Mark Hapka și Megan Davis în rolurile celor doi foști soți aflați în conflict, primul purtând cioc, părul prins în coadă și ochelari de soare, lucruri caracteristice lui Depp, iar cea de-a doua imitând ținutele mult-discutate ale lui Heard.

A fost lansat trailerul pentru „Hot Take: The Depp/Heard Trial”

Trailerul pentru „Hot Take: The Depp/Heard Trial” prezintă repere familiare din proces, inclusiv nonșalanța lui Depp în sala de judecată, examinarea intensă a lui Heard pe rețelele sociale și, da, chiar și o referire la James Franco – care a fost inclus pe lista de martori a lui Heard, dar care nu a fost niciodată chemat să depună mărturie.

„Este prima zi a procesului de defăimare dintre Depp și Heard; deși fanii își arată susținerea pentru ambele părți, este clar că există un favorit aici„, spune un reporter în trailer, referindu-se la fanii lui Depp care au călătorit de departe pentru a asista la audieri și pentru a campa în afara sălii de judecată.

În „Hot Take” mai joacă Melissa Marty, în rolul Camille Vasquez, avocata preferată de fanii lui Depp, și Mary Carrig, în rolul Elaine Bredehoft, avocata lui Heard. Filmul, care va fi lansat pe 30 septembrie, este produs de Brittany Clemons, Angie Day, Marianne C. Wunch, Hannah Pillemer și Fernando Szew. Autumn Federici și Kristifor Cvijetic au produs, de asemenea, filmul.

Johnny Depp a câțtigat procesul împotriva lui Amber Heard

În urma unui proces de șase săptămâni, desfășurat în iunie, un juriu format din șapte persoane a stabilit că Amber Heard l-a defăimat în mod intenționat pe Johnny Depp atunci când a scris un articol de opinie în 2018 în Washington Post în care se identifica drept o figură publică care reprezintă abuzul domestic. Echipa lui Heard a depus recurs la verdict în iulie, după ce o cerere de anulare a procesului a fost respinsă.

„Credem că instanța a făcut erori care au împiedicat un verdict corect și echitabil, în conformitate cu Primul Amendament”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Heard. „Deși suntem conștienți că depunerea de astăzi va aprinde focurile pe Twitter, există măsuri pe care trebuie să le luăm pentru a asigura atât echitatea, cât și justiția”.

Când a fost contactat pentru a comenta apelul, purtătorul de cuvânt al lui Depp a declarat pentru EW: „Juriul a ascultat dovezile extinse prezentate în timpul procesului de șase săptămâni și a ajuns la un verdict clar și unanim că acuzatul l-a defăimat pe domnul Depp în mai multe rânduri. Rămânem încrezători în cazul nostru și în faptul că acest verdict va rămâne valabil”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton