Homepage  / Știri

“House of Cards – Culisele puterii” poate fi văzut, în premieră, pe Voyo.ro

“House of Cards – Culisele puterii” poate fi văzut, în premieră, pe Voyo.ro

de Redactia Tvmania

“House of Cards – Culisele puterii” este disponibil, începând de astăzi, utilizatorilor site-ului Voyo.ro. Conform unui comunicat, toate cele 13 episoade ale primului sezon vor putea fi urmărite, în premieră în România, pe site-ul amintit.

Lansat în Statele Unite în februarie 2013 şi considerat serialul anului, „House of Cards” are nume grele în distribuţie, printre care Kevin Spacey, câştigător a două premii Oscar.

Regizorul David Fincher, cel care semnează şi “Alien 3”, “Seven” sau “Fight Club”, aduce publicului o poveste plină de intrigi şi manipulare care se desfăşoară în zilele noastre în Washington D.C., în lumea dură a politicii. “House of Cards – Culisele Puterii” urmăreşte parcursul liderului democrat al Camerei Reprezentanţilor din Congres, Frank Underwood (Kevin Spacey).

Noul preşedinte îi promisese un post de Secretar de Stat, pe care ulterior i-l refuză, astfel că Frank e decis să se răzbune. Soţia lui Underwood, Claire (interpretată de nu mai puţin celebra Robin Wright) este cea care îl susţine în războiul politic pe care acesta îl iniţiază.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton