Homepage  / Vedete / Vedete străine

Hugh Grant are planuri mari pentru 2021. În ce film va juca

Hugh Grant are planuri mari pentru 2021. În ce film va juca

de Redactia Tvmania

Hugh Grant (60 de ani) nu se odihnește. După succesul serialului „The Undoing”, actorul va juca rolul personajului negativ din filmul „Dungeons & Dragons”, realizat de Paramount după celebrul joc video omonim, informează deadline.com. 

 

Hugh Grant și Sophia Lillis (cunoscută din serialele „Obiecte ascuțite” și „Nu-mi convine chestia asta” și din filmele „It” și „It: Capitolul doi”) se vor alătura distribuției viitorului film inspirat de „Dungeons & Dragons”, extrem de popularul joc video omonim, din care fac parte, deja, Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith și Regé-Jean Page, proaspăta vedetă din „Bridgerton”. 

 

Filmul va fi produs de studiourile Paramount și de eOne, compania multinațională de divertisment care e acum filiala producătorului american de jucării Hasbro. Regia le va aparține lui Jonathan Goldstein și lui John Francis Daley, care vor scrie și scenariul. Încă nu se cunosc detalii despre acțiunea filmului, dar aceasta se va concentra pe povestea din jocul video, imaginată de Dave Arneson și de E. Gary Gigax.

 

Jocul a fost lansat în 1974 și are peste 40 de milioane de fani în toată lumea. În anii care au trecut de la lansarea sa, mai multe jocuri video au fost produse și vândute sub licența „Dungeons & Dragons”, cele mai noi fiind lansate pe mai multe platforme simultan, de la computere personale la console și telefoane mobile. Pe măsură ce pasionații de jocuri video s-au arătat interesați să-i învețe regulile, au apărut chiar și cărți și broșuri în care se explică interacțiunile personajelor implicate în joc, printre care se află cavaleri, vrăjitoare, dragoni, monștri și multe alte creaturi fantastice.

 

Hugh Grant se află într-una dintre cele mai prolifice perioade ale carierei. După miniseria HBO „Un scandal britanic”, care i-a adus o nominalizare la Globul de Aur și una la Emmy, actorul a jucat într-o altă producție HBO excelentă, miniseria „De la început”, regizată de Susanne Bier, care i-a adus o recentă nominalizare la Globul de Aur și una la Premiul sindicatului actorilor de film. Hugh Grant a jucat și în recentul film al lui Guy Ritchie „Gangsteri cu stil” (2019). În prezent, apreciatul actor britanic filmează la thrillerul „Five Eyes”, regizat tot Guy Ritchie, în care îi va avea ca parteneri pe Jason Statham, Josh Hartnett, Aubrey Plaza și Cary Elwes. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton