Homepage  / Articole

Hugh Grant, sexy şi… justiţiar!

Hugh Grant, sexy şi... justiţiar!

de Redactia Tvmania

În materie de jurnalism monden, puţini pot vorbi cu mai multă autoritate decât Hugh Grant (50 de ani), subiectul a nenumărate picanterii în presa britanică şi nu numai.

Mereu vânat de paparazzi, Grant a găsit o metodă prin care să le-o plătească celor care i-au disecat viaţa personală, înregistrând un fost jurnalist de la “News of the World” în timp ce detalia practicile tabloidul închis săptămâna trecută, după scandalul în urma căruia s-a aflat că angajaţii săi au înregistrat convorbirile a mii de persoane – şi vedete, dar şi oameni obişnuiţi.

Vedeta din “Pur şi simplu dragoste” a purtat un microfon la o întâlnire cu reporterul Paul McMullan, un fost angajat al “News of the World”, care i-a mărturisit lui Grant că fostul editor al publicaţiei, Rebekah Brooks, ştia despre înregistrarea telefoanelor şi o încuraja.

Filmul evenimentelor

Grant a povestit, în publicaţia “New Statesman”, care a tipărit înregistrarea, că s-a întâlnit cu McMullan undeva în comitatul Kent, când i s-a stricat maşina, iar fostul jurnalist s-a oferit să-l transporte până în cel mai apropiat oraş.

Săptămâna trecută, actorul s-a întors la pub-ul lui McMullan din localitatea Dover, purtând un microfon. “Voiam să aud despre ascultarea telefoanelor şi toată afacerea jurnalismului de tabloid”, a explicat el. “Mi-am dat seama că îi puteam pune întrebările direct, pentru că şi el a atras atenţia asupra acestor practici. Apoi m-am gândit să îl înregistrez în secret, pentru că ar fi mai amuzant”.

Dezvăluirile obţinute cu ajutorul acestui tertip al lui Grant au contribuit la închiderea definitivă a tabloidului “News of the World”, duminica trecută, iar actorul a fost salutat în presa engleză pentru iniţiativa sa.

Mai jos puteţi urmări un clip în care Hugh Grant îşi explică demersul:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tSWHzGRksvo[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton