Homepage  / Articole

Hugh Hefner a rămas cu ochii-n soare

Hugh Hefner a rămas cu ochii-n soare

de Redactia Tvmania

Cu doar patru zile înainte de nuntă, Hugh Hefner (85 de ani), tăticul Playboy, a fost părăsit de viitoarea mireasă – Crystal Harris (25 de ani), relevă revista „People”. Sâmbătă urma să aibă loc cea de-a treia nuntă a lui Hef, la care erau aşteptaţi 300 de invitaţi.

Hefner a anunţat pe contul lui de Twitter că „Nunta s-a anulat. Crystal s-a răzgândit”, în timp ce ea a dat un scurt comunicat în care precizează că îl respectă foarte mult pe fostul iubit şi că îşi doreşte ca presa să le acorde intimitate.

Intimitatea mult dorită a fost însă o utopie, pentru că presa tabloidă din întreaga lume a început să lanseze tot felul de motive pentru neaşteptata despărţire.

O parte a jurnaliştilor scrie că Crystal îl înşela pe Hef, de câteva luni bune, cu fiul celebrului Dr. Phil McGraw (care apare la „Oprah”), Jordan, însă purtătorul ei de cuvânt a catalogat acuzaţiile drept „ficţiune pură”.

Pe de altă parte, PageSix.com a dezvăluit că iubita lui Hefner plănuia chiar să îl părăsească la altar, pentru că semnase deja o înţelegere de 500.000 de dolari pentru a da un interviu în care să povestească…de ce l-a părăsit pe fondatorul imperiului Playboy la altar.

În fine, o a treia variantă sugerează că viitoarea mireasă îşi dorea de la Hefner două lucruri: mai mulţi bani de cheltuială şi ajutorul lui pentru o carieră muzicală. Surse apropiate lui Crystal Harris au dezvăluit că ea primea de la milionar doar câteva sute de dolari bani de cheltuială pe săptămână, în plus căsătoria cu Hef ar fi fost o piedică în visul ei de a se lansa în muzică.

Fostul Playmate şi Hugh Hefner au început să iasă împreună în ianuarie 2009 şi s-au logodit în decembrie 2010. El a mai divorţat de două ori, în 1959 şi în 2009, având câte doi copii din ambele căsnicii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton