Homepage  / Știri

Hugh Jackman a ținut o dietă extremă!

Hugh Jackman a ținut o dietă extremă!

de Redactia Tvmania

Hugh Jackman a dezvăluit faptul că, înainte să filmeze pentru „Les Misérables”, a fost nevoit să țină o dietă foarte strictă. Mai exact, el nu a băut niciun pic de apă timp de o zi jumătate, totul pentru a reuși să dea jos câteva kilograme, scrie femalefirst.co.uk.

Actorul de origine australiană îl joacă pe Jean Valjean în această nouă interpretare cinematografică a romanului omonim scris de Victor Hugo. Jackman a recunoscut că a fost nevoit să ia măsuri extreme pentru a ajunge să arate ca un pușcăriaș înfometat în prima parte a peliculei.

„A trebuit să slăbesc mult, așa că am apelat la o dietă strictă. Ba chiar nu am băut pic de apă timp de 36 de ore înainte să filmăm scena de început a filmului. Abia apoi am început să mă îngraș. Am făcut exerciții zilnic”, a spus Hugh Jackman, citat de BANG Showbiz.

În „Mizerabilii”, Jackman joacă alături de Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Helena Bonham Carter și Sacha Baron-Cohen. Filmul va avea premiera românească pe 25 ianuarie 2013.

Subiectul e cu neputință să nu vă fie cunoscut: Jean Valjean (Hugh Jackman), eliberat după 20 de ani de temniță pentru o pâine furată, ajunge în casa unui om al lui Dumnezeu. De  aici, pornește în lume, însă nu scapă de urmărirea lui Javert (Russell Crowe), un detectiv care îl vrea din nou după gratii.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton