Homepage  / Vedete străine

Hugh Jackman este, din nou, suspect de cancer de piele. Anunțul trist făcut de actorul din Wolverine

Hugh Jackman este, din nou, suspect de cancer de piele. Anunțul trist făcut de actorul din Wolverine
7

de Roxana Mirea,

Actorul Hugh Jackman este din nou suspect de cancer de piele. Acesta a avut un sfat important pentru cei care îl urmăresc pe rețelele sociale. De asemenea, el a mărturisit că a suferit două biopsii, la cererea medicului său. În trecut, starul din Wolverine a fost diagnosticat de mai multe ori cu cancer de piele într-o perioadă de doi ani.

Hugh Jackman, suspect din nou de cancer de piele

Hugh Jackman, în vârstă de 54 de ani, a împărtășit un videoclip pe Instagram în care apare cu un bandaj pe nas. Starul din Wolverine și-a asigurat fanii că îi va anunța despre rezultatul biopsiilor sale și a precizat că acest carcinom bazocelular este „cel mai puțin periculos” dintre toate cancerele de piele, potrivit etonline.com.

„Am vrut să auzi asta de la mine, în caz că mă vede cineva pe stradă sau oriunde altundeva. Tocmai mi s-au făcut două biopsii”, a explicat actorul. „Am fost la doctorul meu, dr. Iron, care este minunată, și ea a văzut că lucrurile mici ar putea fi sau nu ar putea fi celule bazale, după părerea ei. O să aflu în două-trei zile și, de îndată ce voi afla, o să vă anunț. Vreau doar să vă reamintesc că celula bazală din lumea cancerelor de piele este cea mai puțin periculoasă dintre toate.”

The Son Premiere – ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Celula bazală se referă la carcinomul bazocelular, un tip de cancer de piele care apare cel mai adesea pe zonele de piele care sunt expuse la soare, cum ar fi capul și gâtul, potrivit Mayo Clinic.

Cu toate acestea, dacă pot profita de această ocazie pentru a vă reaminti că se apropie vara pentru cei din emisfera nordică, vă rog să purtați cremă de protecție solară. Pur și simplu nu merită. Indiferent cât de mult vă doriți să vă bronzați, credeți-mă”, a mai spus actorul.

Hugh Jackman, îndemn pentru fanii lui

Hugh a recunoscut că petele solare cu care s-a trezit pe piele provin din timpul petrecut în aer liber acum 25 de ani.

Toate acestea sunt lucruri care s-au întâmplat acum 25 de ani și care ies la iveală acum”, a conchis el. „Puneți-vă niște cremă de protecție solară. Vă veți simți în continuare incredibil de bine. În regulă. Vă rog să fiți în siguranță.”

Știu că m-ați mai auzit vorbind despre carcinoamele mele bazocelulare. Voi continua să vorbesc despre ele, dacă va fi nevoie”, a menționat el. „Și dacă își amintește chiar și o singură persoană să-și pună protecție solară cu un SPF ridicat, atunci sunt fericit.”

Jackman a mai fost tratat pentru carcinomul bazocelular, având cel puțin șase extirpări efectuate anterior.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton