Homepage  / Filme Online

Hugh Jackman revine în rolul lui Wolverine, în Deadpool 3! Când va fi lansat filmul cu Ryan Reynolds

Hugh Jackman revine în rolul lui Wolverine, în Deadpool 3! Când va fi lansat filmul cu Ryan Reynolds
7

de Roxana Mirea,

Ryan Reynolds a oferit fanilor Marvel o veste fantastică, anunțând că Hugh Jackman revine în rolul lui Wolverine în așteptatul film Deadpool 3. Vestea i-a șocat pe fani pentru că Jackman anunțase anterior că renunță definitiv la rolul lui Wolverine. Este posibil ca prietenia lui strânsă cu Ryan să-l fi făcut să se răzgândească. Pe de altă parte Ryan Reynolds a mai dezvăluit și și când va ajunge în cinematografe Deadpool 3.

Hugh Jackman revine în rolul lui Wolverine în Deadpool 3

Wolverine se întoarce oficial! Hugh Jackman va juca alături de Ryan Reynolds în așteptatul film „Deadpool” 3, iar data de lansare a fost deja anunțată. Ryan și-a surprins fanii cu anunțul despre viitorul film, care va fi lansat pe 6 septembrie 2024.

A trebuit să fac un exercițiu de introspecție pentru acesta. Prima lui apariție în MCU (n.r. Marvel Cinematic Universe) trebuie evident să fie specială. Trebuie să rămânem fideli personajului, să găsim o nouă profunzime, motivație, semnificație„, a explicat el despre noul scenariu.

Starul hollywoodian a spus că s-a luptat să găsească o modalitate de a continua povestea lui Deadpool. „Fiecare „Deadpool” trebuie să iasă în evidență și să se distingă. A fost o provocare incredibilă, care m-a forțat să sap până în adâncul sufletului. Iar eu… nu am nimic. Da, nu am nicio idee. Sunt înspăimântat. Dar am avut o idee”.

Hei, Hugh, vrei să îl mai joci pe Wolverine încă o dată?”, l-a întrebat el pe Hugh Jackman, în timp ce acesta trecea pe lângă el în fundal. „Da, sigur, Ryan”, a răspuns Jackman.

Ryan Reynolds a apărut pentru prima dată în rolul lui Deadpool în filmul „X-Men Origini: Wolverine”, din 2009, în care a jucat și Hugh Jackman. Celebrul actor renunțase la rolul lui Wolverine odată cu „Logan”, din 2017, după ce a interpretat personajul de mai multe ori de-a lungul francizei X-Men.

„The Wolverine” 2013Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton