Homepage  / Vedete

Hugh Laurie a condus toată vara

Hugh Laurie a condus toată vara

de Redactia Tvmania

Actorul Hugh Laurie (51 de ani) şi-a petrecut vara conducând din statul Texas până în New Orleans (din statul Louisiana), la volanul unei maşini clasice, scrie dailyexpress.co.uk.

Intepretul doctorului House din serialul cu acelaşi nume a cumpărat un Ford Galaxy din 1966 şi s-a decis să viziteze oraşul New Orleans, pe care îl consideră „sfânt” datorită muzicii create aici:

„Au început să facă maşina în anul naşterii mele – 1959 – şi la cea pe care o am s-a schimbat mult caroseria, dar să nu uităm că şi «caroseria» mea s-a schimbat mult, aşa că mi s-a părut (o maşină) potrivită. Este roşie ca focul, am cumpărat-o din Texas şi am condus-o până în New Orleans, care pentru mine a fost mereu un fel de oraş sfânt, din motive muzicale dacă nu pentru altceva…

Muzica din oraşul ăsta a însemnat mai multe pentru mine decât orice altceva. N-am îndrăznit până acum să merg acolo pentru că m-am temut mereu… că locurile sau oamenii mă vor dezamăgi şi nu voi vedea decât cafenele Starbucks şi bănci, ca în orice alt oraş şi nu este aşa. Este cu adevărat un oraş magic şi mi-a depăşit toate aşteptările. Şi, în plus, mirosea cum nu se poate mai potrivit”.

Actorul a găsit inspiraţie muzicală în New Orleans şi urmează să lanseze un prim album, de blues.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton