Homepage  / Articole

Hugh Laurie avea dreptate. „Dr. House” se termină!

Hugh Laurie avea dreptate. „Dr. House” se termină!

de Redactia Tvmania

Fanii serialului cu Hugh Laurie în rol principal își pot lua adio de la gândul că „Dr. House” va continua la nesfârșit. După cum prevedea însuși protagonistul, el își va pune stetoscopul în cui începând cu primăvara acestui an. Ultimul episod al seriei opt va fi difuzat în Statele Unite în luna aprilie.

„După multe consultări, producătorii <<Dr. House>> au decis ca acest sezon, al optulea, să fie ultimul. În luna aprilie a acestui an vom ajunge la episodul 177, care este cu aproximativ 175 de numere mai mult decât se aștepta orice în 2004 (la începutul serialului, n.r.)”, au spus producătorii Laurie, David Shore și Katie Jacobs într-un comunicat remis publicației Us Weekly.

Distribuția și întreaga echipă de la „Dr. House” „își va lua adio de la public cu mai mult decât niște simple lacrimi în ochi, dar mai ales cu un sentiment profund de mulțumire pentru că au avut privilegiul să se bucure de această imensă aventură în ultimii opt ani de zile”, au mai spus producătorii.

Hugh Laurie a spus că va fi mereu mândru să afle că cineva își amintește de serial sau de rolul jucat de el în „Dr. House”.

„Cred că suntem deja în ultimul an (al serialului), sau aproape de el. Vom avea 180 de episoade la finalul acestui sezon. Ceea ce este ridicol, pe bune. Ridicol”, explica Hugh Laurie în noiembrie anul trecut.

În prezent, TVR 1 difuzează sezonul 4 al serialului. Miercuri, 15 februarie, puteți urmări episodul 13 începând de la ora 20.45, imediat după Telejurnal.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton