Homepage  / Articole

Huidu vorbește despre vacanța sa în Grecia

Huidu vorbește despre vacanța sa în Grecia

de Redactia Tvmania

Cârcotașul a profitat de finalul sezonului la „Cronica Cârcotașilor”, și-a luat familia și a plecat în vacanță. Nu a ales orice destinație, ci liniștita insulă Skiathos din Grecia.

Chiar dacă a mai plecat din țară, de curând, pentru filmarea ultimei emisiuni „Cronica Cârcotașilor” din sezonul cu numărul 23, Șerban Huidu nu a spus „nu” unei perioade liniștite petrecute alături de familie, departe de România.

„Am terminat încă un sezon de „Cronica Cârcotașilor”, cel mai greu de până acum, și am plecat în vacanță. Deși conaționalii preferă Bulgaria sau Turcia cu ale ei “all inclusive”, eu am ales să mai merg undeva, unde am fost acum 7 ani, în insula Skiathos”, a povestit Șerban Huidu pe blogul său.

Șerban Huidu a povestit că nu a avut probleme în timpul vacanței, deși, în acea perioadă, Grecia fierbea din cauza grevelor și a nemulțumirilor localnicilor din Atena. „În afară de protestele din fața Parlamentului, era liniște în Grecia. Toți beau cafea dimineață, la prânz și seara, iau salarii de la stat și găzduiesc turiști străini”, a spus Cârcotașul.

Șerban Huidu este încântat de vacanța din Grecia

Vacanța a fost mult așteptată atât de adulții din familia Huidu, dar mai ales de cei mici. „Ceea ce e mai important, copiii s-au simțit excelent”, a scris Șerban Huidu pe blog.

Cârcotașul nu s-a putut abține și a făcut reclamă vacanțelor în Grecia. El a povestit că, de când a apărut un nou zbor charter spre Grecia, românii pleacă în număr mare în vacanță acolo și că putem auzi des „câte un < hai măi, Vasile, mai repede >”.

Huidu a devenit specialist în promovarea insulei în care și-a petrecut vacanța: „Să nu uit: să vizitați orasul, Kastrul, Lalaria, plaja Kukounaries, capul Kanapista și toate restaurantele pline de tzatziki de acolo! Pentru cei evlavioși sunt și 2-3 mânăstiri mai mari prin zonă. Că vorba aia: cele sfinte, ca cele sfinte, dar turiștii sunt importanți!”, a povestit Huidu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton