Homepage  / Vedete / Vedete străine

Iain Glen (Jorah Mormont): „Sezonul 7 din «Urzeala tronurilor» este cel mai bun de până acum”

Iain Glen (Jorah Mormont): „Sezonul 7 din «Urzeala tronurilor» este cel mai bun de până acum”

de Redactia Tvmania

Actorul Iain Glen, cel care interpretează rolul Jorah Mormont în serialul „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” de la HBO, a fost atât de încântat de noul sezon încât le-a scris celor doi creatori.

Dacă vă gândeați că nu o să-l mai vedeți pe Ser Jorah în noul sezon al serialului „Urzeala tronurilor”, vă înșelați. După spusele actorului Iain Glen, „în privința lui, problema va fi cum va supravițui bolii teribile pe care a luat-o”, a declarat acesta pentru EW. „Dar el va fi fericit și dacă va muri, dacă ar obține iertarea din partea lui Daenerys înainte. Perspectiva morții este un nimic față de încercarea lui de a obține iertarea din partea reginei dragonilor”.

Pe de altă parte, dacă e să-l credem pe Glen, sezonul al șaptelea din „Urzeala tronurilor” va fi unul magnific. Actorul a fost atât de încântat încât le-a scris „lui Dan (Weiss) și David (Benioff), pentru a le spune că acestea sunt cele mai bune șapte episoade pe care le-au scris vreodată până în prezent! Povestea merge spre un final. Este într-adevăr începutul sfârșitului”.

Sezonul al șaptelea al serialului „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” vine din 17 iulie 2017 la HBO.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton