Homepage  / HBO

Iar primul nume din distribuția sezonului 4 al serialului „True Detective”, de la HBO, este… Jodie Foster!

Iar primul nume din distribuția sezonului 4 al serialului „True Detective”, de la HBO, este… Jodie Foster!

de Mioara Tronaru,

După vestea că HBO a dat undă verde și pentru sezonul al patrulea al serialului „True Detective”, iată că au început să apară și detalii. Site-ul The Hollywood Reporter a aflat primul nume din distribuția noilor episoade: actrița, deținătoare de două premii Oscar, Jodie Foster.

După o îndelungată absență, Jodie Foster se întoarce pe micul ecran. The Hollywood Reporter a aflat că negocierile pentru rol au durat ceva vreme, dar în final, totul s-a terminat cu bine.

În urma discuțiilor, actrița va fi vedeta noului sezon din „True Detective” și și-a asigurat și postul de producător executiv. Așa că veștile că duo-ul principal din „True Detective 4” va fi feminin se pare că se confirmă astfel cu primul nume aflat.

Ce mai știm despre „True Detective: Night Country”

Sezonul al patrulea, numit în continuare „Night Country”, este încă în stadiul incipient de dezvoltare, dar apariția unui nume atât de greu în distribuție ne face să presupunem că este pe drumul cel bun.

Conform HBO, sinopsis-ul oficial al „True Detective: Night Country” sună astfel: „Când iarna se așterne peste Ennis, Alaska, șase bărbați care lucrau la Tsalal Arctic Research Station dispar fără urmă.

Pentru a rezolva cazul, detectivele Liz Danvers și Evangeline Navarro sunt nevoite să se confrunte cu întunericul pe care-l poartă ele însele, dar și să sape în adevărurile bântuite care zac îngropate sub gheața eternă”.

În urma negocierilor cu regizorul Barry Jenkins, Jodie Foster va avea rolul detectivei Liz Danvers.

Issa Lopez („Tigers Are Not Afraid”, „Secondary Effects”) se va ocupa de scenariu împreună cu Alan Page Arriaga („Shining Girls”, „Fear the Walking Dead”). Și tot Lopez va asigura și regia mai multor episoade, inclusiv a pilotului.

Studioul care se ocupă de producție este Anonymous Content, iar printre producătorii executivi se numără și vedetele primului sezon, Matthew McConaughey și Woody Harrelson. Cary Joji Fukunaga și Nic Pizzolatto s-au alăturat și ei producției, dar nu vor fi implicați în zona creativă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton