Homepage  / Premiile TVMania 2011

Iată nominalizaţii pentru categoria „Cea mai populară vedetă” de la Premiile TVmania 2011!

Iată nominalizaţii pentru categoria „Cea mai populară vedetă” de la Premiile TVmania 2011!

de Redactia Tvmania

Dacă le verificaţi chiar şi expeditiv CV-urile, veţi constata că aceşti patru candidaţi pentru titlul de cea mai populară vedetă sunt cu toţii veterani ai pieţei autohtone. Experienţa contează!

Andreea Esca, Pro TV

Ştirista va împlini 16 ani la pupitrul principalului jurnal al Pro TV pe1 decembrie şi rămâne poate cea mai uşor identificabilă vedetă TV post-decembristă. Cu şapte premii consecutive, alături de colegii ei, la categoria „Cea mai bună emisiune de ştiri”, Esca e şi un model de constanţă.

Dan Negru, Antena 1

Campionul divertismen-tului e de 12 ani în prime-time. Doar în 2011 a prezentat trei show-uri diferite la postul din Intact („Câştigi în 60 de secunde”, „Plasa de stele” şi „Te pui cu blondele?”), ca să nu mai spunem că am pierdut şirul Revelioanelor găzduite de el. Dacă spui divertisment Antena 1, spui Dan Negru!

Horia Brenciu, Pro TV

Lui Brenciu îi place să spună că a împlinit majo-ratul pe TV şi e perfect adevărat: dacă vă vine să credeţi, au trecut optsprezece (18!) ani de când debuta, cu „Robingo”, la TVR 1. După o pauză mai lungă, Pro TV l-a readus în elementul său cu „Vocea României”, unde e jurat, antrenor şi responsabil cu voia bună.

Virgil Ianţu, Kanal D

Şi Ianţu a luat o pauză de TV de un an şi jumătate, înainte de a fi tentat de Kanal D cu show-ul care l-a consacrat la începutul anilor 2000, pe când era la Prima: „Vrei să fii milionar?”. După opt ani de la finalul emisiunii la Prima, Virgil a readus în prim-plan popularul concurs de cultură generală.

Alte nume pentru care pot opta cititorii TVmania sunt: Andi Moisescu (Pro TV), Mircea Radu (TVR 1), Andra (Pro TV), Gabriela Cristea (Kanal D), Adela Popescu (Pro TV).

Votează şi TVmania te premiază!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton