Homepage  / Premiile TVMania 2011

Iată nominalizaţii pentru „cea mai bună emisiune de divertisment” de la Premiile TVmania 2011!

Iată nominalizaţii pentru „cea mai bună emisiune de divertisment” de la Premiile TVmania 2011!

de Redactia Tvmania

Toamna a venit mai bogată ca oricând în show-uri de divertisment, drept pentru care juraţii au avut niţel de furcă în ce priveşte nominalizările. Până la urmă, s-au hotărât: iată-le pe cele mai tari!

ÎnTrecerea anilor, TVR 1
Revenit toamna trecută pe micile ecrane, după ce „Din dragoste” (Antena 1) rămăsese de mult în oglinda retrovizoare, Mircea Radu e responsabil cu divertismentul de sâmbătă seara la TVR şi în noul sezon, al treilea pentru „ÎnTrecerea anilor”. Cu cinci colege – căpitani de echipă (o noutate), Mircea găzduieşte show-ul fanion al postului public.

‘Neatza cu Răzvan şi Dani, Antena 1
Reşiţenii-minune sunt maeştrii de ceremonii şi la “X Factor”, dar n-au renunţat la job-ul care i-a consacrat, acela de responsabili cu trezirea la Antena 1. Ei se află la a treia nominalizare consecutivă la această categorie şi au mai câştigat Premiul TVmania pentru “Cel mai bun transfer”, în 2008.

Plasa de stele, Antena 1
Veteranul Dan Negru continuă să fie un element-cheie în oferta de divertisment a Antenei 1, găzduind atât “Plasa de stele”, cât şi concursul “Câştigi în 60 de secunde” la postul din Intact. Cel mai longeviv prezentator din prime-time a petrecut 12 ani fără întrerupere cu cel puţin un show la ceas de seară.

Vrei să fii milionar?, Kanal D
După opt ani, Virgil Ianţu a revenit la pupitrul care îl făcuse celebru în perioada petrecută la Prima, spre bucuria tuturor amatorilor de concursuri de cultură generală. Mai subţirel şi mai acid ca pe vremuri, Ianţu e în mod evident în elementul lui la emisiunea cu cel mai mare premiu de pe piaţa noastră: circa 230.000 de euro

Alte opţiuni pentru care pot opta cititorii TVmania sunt: „Dănutz SRL” (TVR 1), „Câştigi în 60 de secunde” (Antena 1), „O dată-n viaţă” (TVR 1), „Te pui cu blondele?” (Antena 1), „Confidenţial” (Antena 2).

Votează şi TVmania te premiază!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton