Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ibrahim Çelikkol, din serialul „Vieţi la răscruce”, va fi tată

Ibrahim Çelikkol, din serialul „Vieţi la răscruce”, va fi tată

de Redactia Tvmania

Actorul turc Ibrahim Çelikkol (37 de ani), pe care îl ştiţi din serialele „Iffet” şi „Vieţi la răscruce”, şi soţia sa, Mihre Mutlu, aşteaptă primul lor copil. Vestea a fost făcută public şi de Mihre pe contul ei de Instagram, unde a urcat un filmuleţ în care Ibrahim îi pupă burtica, iar magazinmax.com anunţă că bebeluşul va fi băieţel.  

Ibrahim Çelikkol s-a căsătorit în primăvara lui 2017 în Grecia cu aleasa inimii lui, arhitecta Mihre Mutlu. Cei doi au avut parte de o nuntă atipică, la malul mării, ei purtând ţinute în stilul Greciei Antice. În trecut, Ibrahim s-a iubit timp de doi ani cu partenera sa din „Iffet”, Deniz Çakır (care a mai jucat şi în „În bătaia inimii”).

Ultimul proiect tv al lui Ibrahim a fost serialul „Muhteşem Ikili” (2018-2019), adaptarea tv turcească a filmului american „Tango & Cash” (1989), în care a interpretat rolul unui poliţist. În această producţie el a jucat alături de Kerem Bürsin şi Özge Gürel. Ibrahim este în prezent în cărţi pentru un nou serial dramatic al regizoarei Hilal Saral (cea care a făcut „Dragoste infinită”). 

Vedeţi aici filmuleţul cu Ibrahim şi Mihre: 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton