Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ibrahim Celikkol, gest impresionant după cutremurul devastator care a lovit Turcia. Decizia luată de actorul din „Prizoniera destinului”

Ibrahim Celikkol, gest impresionant după cutremurul devastator care a lovit Turcia. Decizia luată de actorul din „Prizoniera destinului”
8

de Andra Stana,

Ibrahim Celikkol este unul dintre cei mai iubiți actori turci ai generației sale. Pe lângă talentul său, tânărul pe care îl ştiţi din „Iertarea”, „Iffet”, „Prizonierea destinului” şi „Vieţi la răscruce”, a dovedit că are și un suflet mare. După ce a ajutat la stingerea incendiilor devastatoare care au afectat Turcia în 2021, acum s-a mobilizat pentru a le acorda sprijin supraviețuitorilor cutremurului care a lovit Turcia și Siria.

Acum doi ani, İbrahim Çelikkol a făcut un gest uluitor, care a topit inimile fanilor săi. În august 2021, când incendii de vegetație de o amploare fără precedent au lovit Turcia, actorul a trecut rapid la acțiune și s-a oferit voluntar, lucrând cot la cot cu pompierii.

Acum, după cutremurul devastator care a curmat viețile a peste 20.000 de oameni, actorul s-a mobilizat din nou.

Se pare că Ibrahim Celikkol – al cărui cel mai nou serial este „Zbor de pasăre”, un proiect care se va vedea pe Netflix – , se afla în zona Hatay când a avut loc cutremurul. Potrivit unor informații apărute pe rețelele de socializare, İbrahim Çelikkol ar fi început imediat să facă ture cu mașina personală, un vehicul de teren, pentru a le duce celor în nevoie materiale de ajutorare.

Çelikkol, care a trăit mult timp într-o casă aflată într-o zonă împădurită, este deja antrenat pentru a face față condițiilor naturale dificile. Încă din primele zile de după cutremur, el ar fi călătorit din sat în sat pentru a oferi ajutor. S-a aflat chiar că celebrul actor ar fi ajuns în 30 de sate izolate. Acolo, el a participat activ la operațiunile de căutare și salvare.

Ibrahim Celikkol luptă pentru salvarea victimelor cutremurului devastator din TurciaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„De 4 zile aleargă după ajutor, fără să se laude cu asta”

Gestul lui İbrahim Çelikkol i-a impresionat din nou pe fani. Prin intermediul rețelelelor de socializare, aceștia și-au arătat admirația față de actorul în vârstă de 40 de ani.

Ce-mi place cel mai mult la acest tip este că face bine fără să o arate pe social media”, „A ajutat zi și noapte, încă din prima zi, fără să anunțe acest lucru pe rețelele de socializare”, „De 4 zile aleargă după ajutor, fără să se laude cu asta, departe de casa și de fiul său. Este un adevărat erou. El a mai ajutat oameni obișnuiți și atunci când au avut loc incendiile de pădure. El va avea întotdeauna un loc în inima mea” sunt doar câteva dintre mesajele de apreciere transmise online de fanii actorului.

Ibrahim Celikkol a trăit un an într-un cort

Potrivit unei postări de pe Twitter, İbrahim Çelikkol este unul dintre supraviețuitorii unui alt cutremur devastator produs în Turcia. În august 1999, actorul se afla în Kocaeli, Izmit, când a avut loc un seism de 7.6 grade. Atunci, Çelikkol ar fi ajuns să trăiască alături de familia sa într-un cort, timp de un an.

În prezent, pe İbrahim Çelikkol îl puteți vedea pe Netflix, în serialul „În linie dreaptă” (2022), în original „As the Crow Flies”. Actorul o are parteneră pe Birce Akalay, buna sa prietenă și colegă din serialul „Dragoste în alb și negru”. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton