Homepage  / Știri / Televiziune

Ibrahim Çelikkol revine la TV. Un nou serial turcesc, „Dragoste în alb și negru” , are premiera la Pro 2

Ibrahim Çelikkol revine la TV. Un nou serial turcesc, „Dragoste în alb și negru” , are premiera la Pro 2

de Redactia Tvmania

Anunțată încă din 2019 de trustul Pro, drama romantică turcească „Dragoste în alb și negru” ajunge în sfârșit pe micile noastre ecrane astăzi, 22 iulie, de la ora 22.00, la postul Pro 2, și va fi difuzată în fiecare zi.

Serialul “Dragoste în alb și negru” (“Siyah Beyaz Aşk”) a fost difuzat în țara de origine de postul Kanal D între octombrie 2017 – mai 2018 și are 32 de episoade. 

Protagonistul serialului este actorul Ibrahim Çelikkol (pe care îl ştiţi din „Iertarea”, „Iffet” şi „Vieţi la rărcruce”). Acesta face pereche cu Birce Akalay, cunoscută la noi din „Intrigi și seducție” şi „Asi. Împotriva destinului”. Cei doi îi interpretează pe Ferhat și Asli, doi oameni care provin din medii diferite și care trăiesc o poveste de iubire, presărată însă cu multe obstacole. Ferhat e un bărbat lipsit de scrupule, cu un trecut întunecat, care execută toate treburile murdare ale protectorului său, Namik (Muhammet Uzuner), în timp ce Asli e o doctoriţă frumoasă şi bună la suflet, mereu la dispoziţia pacienţilor săi. Cei doi se cunosc în împrejurări nu tocmai romantice: aflând că Asli e doctoriță, Ferhat o răpește la ordinele lui Namik pentru a trata un pacient împușcat. 

Ce au mai făcut protagoniștii 

După terminarea filmărilor la “Dragoste în alb și negru”, Birce Akalay (37 de ani) a jucat în serialele “Aglama Anne” și “Alegerea”/ “Babil”, cel din urmă fiind difuzat și la noi de Happy Channel, în timp ce Ibrahim (39 de ani) a mai apărut în “Muhteşem İkili” (2018 – 2019), iar din 2019 până în 2021 i-a dat replica lui Demet Özdemir în “Prizoniera destinului” (“Doğduğun Ev Kaderindir”), serial care a fost până nu de mult transmis de Kanal D și care în țara natală a ajuns la final în luna mai. Cât priveşte viaţa privată, Ibrahim și, soţia sa, arhitecta Mihre Mutlu, au devenit în decembrie 2019 părinții unui băiețel, Ali. 

Birce și Ibrahim vor fi văzuți la Netflix

Birce și Ibrahim au impresionat cu interpretările lor din “Dragoste în alb și negru”, iar chimia dintre ei i-a făcut pe producătorii de la Ay Apim să îi distribuie într-un serial produs pentru Netflix, “Kuş Uçuşu” (“As the Crow Flies”). Producția va avea 8 episoade și va fi difuzată anul acesta de cunoscuta platformă online. Serialul, ale cărui filmări au început în primăvară, îi va avea în prim-plan pe Lale (Birce) și Kenan (Ibrahim), iar din distribuție vor mai face parte Miray Daner (“Patria mea ești tu!”), İrem Sak (“Legea familiei”), Burak Yamantürk și Defne Kayalar (“Yaman”). “Kuş Uçuşu” va prezenta intrigile din culisele unui post de televiziune, unde înfruntarea dintre generații complică lucrurile, una dintre vedete simțindu-se amenințată de apariția unei colege mai frumoase.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton