Homepage  / Vedete / Vedete străine

Idris Elba este „Cel mai sexy bărbat în viaţă”, conform revistei „People”

Idris Elba este „Cel mai sexy bărbat în viaţă”, conform revistei „People”

de Redactia Tvmania

Actorul britanic Idris Elba, despre care s-a scris recent că ar putea fi următorul James Bond, a fost desemnat de către revista „People” „Cel mai sexy bărbat în viaţă”.

„Cine s-ar fi gândit la acest lucru. Mulţumesc revistei şi fanilor, care m-au numit cel mai sexy bărbat în viaţă. Nu uitaţi să cumpăraţi cel mai recent număr al publicaţiei. Sunt onorat şi recunoscător. Dar mult mai important este să votaţi la alegerile care vin”, a declarat Idris pe Instagram.

El a recunoscut că s-a obişnuit cu greu cu această titulatură şi că nu i-a venit să creadă:

„Am stat în faţa oglinzii. M-am privit. M-am gândit: „Da, eşti un pic sexy astăzi”. A fost o surpriză plăcută, mi-a crescut încrederea în mine”. Actorul în vârstă de 46 de ani şi-a amintit de vremurile din tinereţe când era foarte înalt şi slab şi cum a început să fie mai popular de îndată ce şi-a lăsat mustaţă şi a început să-şi definească musculatura.

Elba, care are la activ un Glob de Aur pentru rolul principal în serialul poliţist produs de BBC „Luther”, filmează în prezent pentru pelicula de acţiune „Hobbs and Shaw”. Ultima oară l-aţi văzut la cinema anul acesta în „Răzbunătorii: Războiul Infinitului”. Anul acesta, el va apărea în serialul de comedie produs de Netflix, „Turn Up Charlie”, în care joacă alături de Piper Perabo.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton