Homepage  / Articole

Iese Barcelona din Liga Campionilor diseară?

Iese Barcelona din Liga Campionilor diseară?

de Redactia Tvmania

Azi şi mâine sunt programate manşele-retur din semifinalele Ligii Campionilor, cu două încleştări pe cinste, între cele mai bune patru echipe de club ale lumii.

Barcelona întâlneşte diseară pe Chelsea pe Nou Camp, după primele ei înfrângeri consecutive din ultimii trei ani. Echipa londoneză i-a învins pe „extratereştri” săptămâna trecută, în prima manşă, cu 1-0, iar marea rivală Real Madrid a triumfat cu 2-1 chiar în fieful Barcelonei, în acest weekend.

Astfel, Lionel Messi, Xavi (foto) şi colegii lor ar putea încheia o serie dezastruoasă (după standardele lor) dacă nu ar reuşi să triumfe diseară în faţa englezilor, care vor încerca din răsputeri să protejeze fragilul avantaj din tur.

Fără „El Clasico” în finală?

Mâine e rândul unui alt duel de zile mari, între sus-menţionata Real Madrid şi nemţii de la Bayern München, care au reuşit la rândul lor o victorie mare în tur: 2-1 pe Allianz Arena, care găzduieşte şi finala de pe 19 mai.

Cristiano Ronaldo şi restul elevilor lui Jose Mourinho au nevoie doar de un 1-0 pentru a merge mai departe, însă Bayern vine pe Santiago Bernabeu cu staruri precum Frank Ribery şi Arjen Robben, dornic de răzbunare în faţa fostei lui echipe.

Dacă Bayern sau Chelsea ar reuşi să facă surpriza şi să ajungă în finală, ar „strica” meciul pe care mai toţi specialiştii îl prevedeau pentru ultimul act al Ligii din acest sezon: primul „El Clasico” din istoria finalelor competiţiei europene, între Real şi Barca.

Iată programul meciurilor din semifinale:

Azi

21.45, TVR 1, Barcelona – Chelsea

Mâine

21. 45, TVR 1, Real Madrid – Bayern

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton