Homepage  / Vedete / Vedete străine

“Iffet” si “Cemil” s-au iubit şi în realitate

“Iffet” si “Cemil” s-au iubit şi în realitate

de Redactia Tvmania

Deniz Cakir, frumoasa şi talentata actriţă care joacă rolul lui Iffet, din serialul cu acelaşi nume difuzat de Kanal D, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Ibrahim Çelikkol, interpretul personajului “Cemil” din aceeaşi producţie.

Deniz şi Ibrahim s-au cunoscut la filmările pentru serialul „Iffet” şi s-au îndrăgostit nebuneşte unul de altul. Chiar dacă această iubire nu a durat foarte mult, Deniz îşi aminteşte cu drag de acea perioadă: “Ne-am îndrăgostit nebuneşte unul de altul, imediat ce ne-am cunoscut. A fost o perioadă foarte frumoasă din viaţa mea, de care îmi amintesc cu drag. Chiar dacă drumurile noastre au luat-o în sensuri diferite, am rămas prieteni”, a spus Cakir.

Viaţa actriței a avut suişuri şi coborâşuri, iar copilăria nu i-a fost tocmai frumoasă. Bunicii au jucat un rol important în educaţia şi evolutia artistei, aceştia fiind persoanele care i-au oferit din plin toată dragostea lor. Şi acum Deniz obisnuieşte să stea în casa bunicilor şi să revadă, ori de câte ori simte nevoia, filmul „Ask Tesadüfleri Sever” („Love Loves Coincidences”), fiind fascinată de personajul „Deniz” din film,  care îşi dorea, de asemenea, să devină actriţă.

„Vreau să fiu fericită în meseria mea, vreau să am o familie fericită. Nu îmi fac planuri pentru , pentru că nu vreau să pierd ziua de !”, a adăugat Deniz Cakir.

Urmăriti „Iffet” cu Deniz Cakir şi Ibrahim Celikkol în rolurile principale, în fiecare luni şi marti, de la ora 20.00, la Kanal D.

Despre Deniz Cakir:

  • În vârstă de 30 de ani, s-a născut în Ankara (Turcia) şi a studiat teatrul la Universitatea Hacettepe, Conservatorul de Stat. S-a mutat la Istanbul şi a debutat în televiziune în 2004. Cariera ei a cunoscut o reală ascensiune după ce a interpretat rolul Ferhunde Tekin din serialul „Poveste de familie” („Yaprak Dokumu”) (2006), difuzat de Kanal D;
  • Este foarte bună prietenă cu Halil Ergün (“Ali Riza Tekin’) din serialul “Poveste de familie”;
  • Revista pentru bărbaţi „Boxer Dergisi” a desemnat-o cea mai sexy femeie din Turcia, iar în 2005 ea s-a aflat în top 10 cele mai sexy femei din Turcia;
  • Are 2 tatuaje, unul pe umăr şi altul pe piept;
  • Are o pisică pe care o cheamă Sati;
  • Este pasionată de dans, pictură, muzica, box şi shopping;
  • Vrea să facă un film pe care toata lumea să dorească să il aibă în colecţia personală de DVD-uri.
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton