Homepage  / Seriale / Seriale americane

Îi vom vedea pe Galadriel, Elrond și Sauron în noul serial „Stăpânul inelelor”, de la Amazon?

Îi vom vedea pe Galadriel, Elrond și Sauron în noul serial „Stăpânul inelelor”, de la Amazon?

de Ioana Maria,

De fapt, cele trei personaje, Galadriel (interpretată de Cate Blanchett în seria „The Lord of the Rings”), Elrond (jucat de Hugo Weaving) și Sauron erau în viață în timpurile care vor fi explorate de noul serial de la Amazon.

În timp ce producția pentru serialul „The Lord of the Rings” a fost reluată în Noua Zeelandă, sub îndrumarea regizorului Juan Antonio Bayona, site-ul TheOneRing.net susține pe contul său de Twitter că a obținut mai multe informații. În primul rând, filmările au fost reluate cu maximul de tehnicieni neozeelandezi, probabil o înțelegere cu guvernul local, care a autorizat reluarea producției pe teritoriul țării. Și probabil și ca urmare a nemulțumirii localnicilor că se lucrează în timp ce ei și-au pierdut locurile de muncă.

Apoi, TheOneRing.net spune că are confirmarea că Galadriel, Elrond și Sauron se vor întoarce în povestea spin-off-ului de televiziune. De fapt, cei doi elfi plus „meșteșugarul” malefic care-a făurit inelul puterii sunt ființe nemuritoare în universul de pe Pământul de Mijloc. Sunt născuți cu mii de ani înainte de The Second Age, perioada în care se vor desfășura evenimentele din serialul de la Amazon, la rândul lor aflate la o distanță de 3000 de ani față de „Stăpânul inelelor”.

Rămâne de văzut dacă Hugo Weaving și Cate Blanchett își vor relua rolurile.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton