Homepage  / Vedete

Îl puteți vedea pe Pavel Bartoș la teatrul Odeon, în piesa „Family affairs”

Îl puteți vedea pe Pavel Bartoș la teatrul Odeon, în piesa „Family affairs”

de Redactia Tvmania

Premiera piesei „Family affairs”, va avea loc mâine, la teatrul Odeon, de la ora 19.00.

Pavel Bartos1

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați și iubiți actori din România, a întruchipat de-a lungul timpului sute de personaje spumoase, iar mâine va avea la teatrul Odeon premiera unui nou spectacol, o satiră contemporană, „Family affairs”, în regia lui Radu Afrim. Piesa este o comedie politic incorectă care tratează într-o manieră extrem de amuzantă, dar și acidă, probleme des întâlnite.

„Ce îmi place la rolul meu este că pur și simplu se joacă. Se joacă de-a deghizatul, iar asta pentru a reuși să intre în fosta lui casă. Metodele prin care mă voi deghiza sunt extrem de neașteptate, dar mai ales, ceea ce mă bucură din plin, ofertante pentru mine ca actor. Așadar, vă aștept la teatru joi, vineri și sâmbătă săptămâna aceasta, dar și pe 8 octombrie, pentru un nou spectacol marca teatrul Odeon”, a spus Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș poate fi urmărit în toamna aceasta la cârma show-ului „Vocea României” și, în numai câteva zile, actorul va porni alături de Smiley în caravana „Românii au talent”, care va opri în mai multe orașe din țară pentru a găsi cei mai talentați români.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton