Homepage  / Știri

Ileana Sărăroiu, povestea de dincolo de scenă, la “Doamne de poveste”

Ileana Sărăroiu, povestea de dincolo de scenă, la “Doamne de poveste”

de Redactia Tvmania

Ediția din 6 mai a emisiunii “Doamne de poveste”, difuzată de la 16.30 la Acasă, prezintă povestea fascinantă a vieții uneia dintre cele mai mari doamne a muzicii românești, dar și moartea misterioasă și tulburătoare a celei care a fost numită regina romanțelor, Ileana Sărăroiu.

De la romanțe la muzică populară, muzică ușoară românească sau internațională, iubirea pentru muzică se simțea în fiecare melodie pe care o cânta:

“Era răsfățata publicului. Când intra în scenă știa să creeze acea atmosferă și marele ei talent era că știa să spună extraordinar de frumos poezia cântecului cu frazare frumoasă, cu căldură în glas”, spune Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu își aduce aminte cu durere despre moartea bunei sale prietene, Ileana Sărăroiu. El a fost cel care i-a descoperit talentul muzical si care a susținut-o întotdeauna în cariera artistică:

“Ea tot avea migrene, dar fiind un om optimist zicea “Da’ lasă dragă, beau o cafea și-mi trece”. Așa a făcut și când a murit, s-a dus, a băut o cafea acasă, a mai băut o cafea în drum spre o nuntă. Aici am o amintire care mă apasă pe mine pe suflet, că cel cu nunta respectivă de la Călărași a venit la mine și eu nu puteam, că eram ocupat. Zic: “Nu pot, dar îți recomand pe Ileana Sărăroiu”, și ea s-a dus acolo și acolo a murit și uite chestia asta mă obsedează și mă doare. Am suferit enorm. Am ținut foarte mult la ea”, povestește Benone Sinulescu.

Duminică, 6 mai, de la 16.30, telespectatorii vor vedea fotografii în exclusivitate din arhiva personală a artistei și vor afla din confesiunile invitaților Oliviei Steer la “Doamne de poveste” amănunte despre cele două căsătorii ale cântăreței, dar și despre prietenia cu Maria Ciobanu.

[imagebrowser id=694]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton