Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ilinca Vandici a ajuns pe patul de spital! Situație neașteptată pentru prezentatoarea TV: „Am făcut o criză”

Ilinca Vandici a ajuns pe patul de spital! Situație neașteptată pentru prezentatoarea TV: „Am făcut o criză”
8

de Redactia Tvmania

Situație neplăcută pentru Ilinca Vandici! Prezentatoarea TV a ajuns pe patul de spital din cauza unor probleme de sănătate. Deși s-a simțit rău, ea a fost cea care și-a ținut fanii la curent cu starea sa.

Ilinca Vandici a ajuns în toiul nopții pe patul de spital la finalul săptămânii. Prezentatoarea de la Kanal D a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale, după ce a prezentat dureri insuportabile la nivelu abdomenului. După ce a postat o fotografie în care se putea observa ca i se administrează o perfuzie, Ilinca a anunțat în decursul zilei de luni ce probleme de sănătate are și ce s-a întâmplat în noaptea de duminică:

„Bună dimineața. Sunt bine, am primit foarte multe mesaje. Am făcut o criză de stomac. De trei zile mă doare stomacul tare, tare, tare. Aseară nu am mai suportat și am ajuns la Urgențe. Abia după a doua perfuzie a început să mai mă lase durerea, cert e că după analizele și investigațiile de aseară de la Urgențe nu ne-am dat seama de la ce se întâmplă treaba asta. Urmează să mai fac investigații, să vedem dacă este vreo bacterie sau… habar n-am.”, a declarat Ilinca Vandici pe InstaStory.

Cu toate că i s-au administrat calmante, durerile nu au trecut, iar investigațiile vor continua pentru a afla cauza exactă a crizei de stomac:

„Totul pare a fi în regulă, dar pe mine mă doare groaznic stomacul. O să fiu bine. Nu am cea mai bună energie astăzi, încă nu mi-a trecut durerea, încă mă mai sâcâie. Dar o să fiu bine.”, a mai dezvăluit Ilinca Vandici.

 

Finalul săptămânii trecute a fost extrem de solicitant pentru Ilinca Vandici și familia sa. Vedeta TV a prezentat o gală și, ulterior a participat la mai multe evenimente private alături de soțul ei, Andrei Neacșu. Cei doi au fost nași la o nuntă și ulterior la un botez. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton