Homepage  / Vedete româneşti

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi la TV. Ce durere ascunde în suflet. „Nu consider că am greșit”

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi la TV. Ce durere ascunde în suflet. „Nu consider că am greșit”
11

de Roxana Mirea,

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. În momentul în care Denise Rifai i-a adresat o întrebare despre tatăl ei, prezentatoarea „Bravo, ai stil” nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Iată ce durere imensă ascunde în suflet Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi în ediția de duminică, 10 aprilie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Ilinca a muncit din greu pentru a avea o carieră de succes. În plus, ea are și o familie superbă, pe care a întemeiat-o alături de soțul ei, Andrei Neacșu. Ei bine, viața vedetei nu a fost mereu doar lapte și miere. Ea s-a emoționat foarte tare când Denise Rifai a întrebat-o despre tatăl ei, care s-a stins în brațele sale. Pentru a depăși momentul, Ilinca Vandici a avut nevoie de ajutorul psihologului. Întrebată dacă consideră că l-a judecat mult prea aspru pe tatăl ei, vedeta a spus că nu a făcut niciodată acest lucru.

Nu l-am judecat niciodată (n.r. pe tatăl ei), nu e dreptul meu să fac asta, însă este dreptul meu să semnalez anumite lucruri pe care le-am simțit. Nu consider că am greșit cu nimic în ceea ce am declarat, astea au fost lucrurile pe care le-am simțit și pe care le simt în continuare, dar pe care încerc să le repar. Cred că e greșit ca un copil să își judece părinții, cred că e greșit ca un părinte să își judece copiii, cred că fiecare avem libertatea dată de Dumnezeu să ne trăim viața exact așa cum ne dorim”, a spus Ilinca Vandici, potrivit kanald.ro.

ilinca-vandiciIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Am fost un copil iubit, doar că iubit în felul lor”

Ilinca Vandici a continuat prin a spune că părinții ei au iubit-o, doar că în felul lor, care nu corespondea cu al ei.

„Nicio clipă, oricât de supărată aș fi fost, oricât de rănită, oricâtă durere aș fi simțit nu am susținut și nu voi susține niciodată că părinții mei nu m-au iubit sau că nu au făcut pentru mine, că nu și-au dat tot interesul ca nouă să ne fie bine, ba chiar am fost un copil foarte iubit, doar că iubit în felul lor. Felul lor nu avea corespondent în felul meu.

Îi iubesc, i-am iubit și îi vor iubi toată viața, le sunt recunoscătoare, nu vreau să se înțeleagă greșit. Am ajuns la maturitatea la care pot spune public: „Ați greșit, poate, cu niște lucruri. Eu am avut nevoie și de altceva, acel ceva pe care voi nu l-ați văzut, nu ați avut timp!”

Traume, dorința de a găsi în parteneri această afecțiune pe care nu am avut-o din partea părinților, dorința de a fi în centrul atenției, de a fi văzută, de a fi apreciată de public, de a primi laude în permanență. O durere mare, un gol imens pe care am încercat să îl umplu așa cum am putut”, a mai spus Ilinca Vandici, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton