Homepage  / Vedete româneşti

Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Raluca Bădulescu. „Nu pot să fac educație cu ea”

Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Raluca Bădulescu. „Nu pot să fac educație cu ea”
8

de Roxana Mirea,

Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu sunt colege de șapte ani de zile la „Bravo, ai stil!”, emisiune difuzată în prezent pe Kanal D2. În tot acest timp, cele două au devenit prietene. Recent, Ilinca Vandici a vorbit despre cum se înțelege cu Raluca Bădulescu. Prezentatoarea TV a spus că Raluca are o fire „haotică”.

De ce Ilinca Vandici nu poate împărți cabina cu Raluca Bădulescu, la Bravo, ai stil!

Pe lângă faptul că sunt colege la „Bravo, ai stil”, Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu au și o frumoasă relație de prietenie. Cu toate acestea, prezentatoarea emisiunii a dezvăluit că nu ar putea să conviețuiască cu jurata în aceeași cabină de probă pe parcursul filmărilor.

Eu am cabina mea. Ei au cabina lor. Bineînțeles că dacă are nevoie de un cercel, de o curea, de ceva, vine la mine, așa cum și eu dacă am nevoie de vreun sfat mă duc la ei și ne sfătuim împreună. Fiecare e cu cabina lui. Nu împărțim cabina pentru că ar ieși haos. Eu sunt o tipă foarte organizată, foarte ordonată, adică să înțelegi că eu nu intru în platou pentru filmare până când nu mi-am făcut ordine în cabină. Iar Raluca nu este la fel de organizată și de ordonată și atunci mi-ar fi foarte greu. Sincer, mi-ar fi foarte greu”, a spus Ilinca Vandici, pentru ego.ro.

bravo-ai-stil_seznul-8_kanal-d2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Nu pot să fac educație cu ea”

Pe de altă parte, Ilinca Vandici spune că nu reușește să o disciplineze pe Raluca Bădulescu din punct de vedere alimentar și sportiv. Prezentatoarea TV spune că îi este foarte drag de colega ei, dar admite că nu poate „să facă educație cu ea”.

„Am dus-o la detox în Turcia. Nu s-a legat. Nu funcționează nimic cu ea. De foarte multe ori, când este haotică, țip după ea: Ziane (n.r. numele fiului Ilincăi), hai mamă, hai. Să vină mai repede, să se miște, să se concentreze. Dar mie îmi este foarte drag de ea, de toți colegii mei. Nu pot să fac educație cu ea. Râdem, glumim. Fiecare, spun eu, suntem extrem de bine conturați ca personalitate, ca și caractere, am învățat de-a lungul timpului că viața și experiențele ne-au dus în punctul în care știm foarte bine cine suntem, știm foarte bine ce ne dorim. Nu mi se pare că mai avem ceva de demonstrat cuiva, mi se pare că doar suntem și asta ne dă capacitatea, relaxarea și lejeritatea să facem lucrurile din tot sufletul, să ne bucurăm și să ne și șicanăm, de ce nu”, a mai povestit Ilinca Vandici.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton