Homepage  / Vedete româneşti

Ilinca Vandici e gata de vacanță! Ce loc exotic a ales vedeta Kanal D pentru o escapadă în doi

Ilinca Vandici e gata de vacanță! Ce loc exotic a ales vedeta Kanal D pentru o escapadă în doi

de Cătălina Matei,

Pe 5 februarie, se încheie cel mai lung sezon al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar Ilinca Vandici se gândește deja la odihnă și relaxare. Și cum a avut parte de un weekend prelungit în Dubai, încheiat din păcate cu un furt de bijuterii, vedeta Kanal D plănuiește acum o escapadă în doi, în Maldive.

Sâmbăta aceasta, la Kanal D, are loc Marea Finală a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, ajunsă la sezonul 7. Iar prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, ne promite un final incendiar.

„Să ne aşteptăm la magie, spectacol, apariţii fabuloase, la emoţie extrem de multă şi tensiune. De asemenea, la răsturnări de situaţie. Va fi ca un film de Oscar!”, declară amfitrioana emisiunii. 

Ilinca, împreună cu soțul Andrei Neacșu și fiul lor, Zian, au petrecut săptămâna trecută un weekend prelungit  în Dubai. Motivul? Cei trei au sărbătorit ziua de naștere a lui Andrei.

Din păcate, întoarcerea din Dubai nu a mai fost atât de frumoasă pentru Ilinca a fost victima unui jaf: i-au fost furate din bagaj bijuteriile cu diamante.

„Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng! De ieri îmi vine să plâng! Am greșit eu! A fost greșeala mea! Am pus săculețul cu toate inelele mele cu diamante, inclusiv verigheta, în bagaj.

Am zis că le pun pe degete, după care am zis că e drum lung și mi se umflă degetele și le-am băgat într-un săculeț și l-am pus în bagajul de cală.

Bagajul nu l-am închis, nu l-am sigilat. Am ajuns acasă, am deschis bagajul și săculețul unde erau doar inelele prețioase era rupt.

Mai aveam alte două cutii de bijuterii care erau deschise, nu erau atât de prețioase, erau și ele prin bagaj, dar săculețul era gol. Toate inelele mele au dispărut, m-am panicat foarte tare, m-am supărat foarte tare, dar am zis asta e. Ideea este că nu poți face absolut nimic”, spus Ilinca Vandici pe pagina sa de Instagram.

Urmează o vacanță romantică

După finala „Bravo, ai stil! Celebrities”, pentru Ilinca urmează o perioadă mai liniștită. Iar la începutul lui martie, vedeta Kanal D va pleca într-o vacanță romantică alături de soțul ei în Maldive.

„În Dubai a fost o mică vacanţă, într-un weekend prelungit, a fost ziua soţului meu şi am preferat să îl sărbătorim acolo. Niciunul dintre noi nu a mai fost acolo, ne-a plăcut foarte mult, a fost o vacanţă de familie, în familie, cu copil, să îi facem pe plac lui Zian, să vizităm locurile pe care i le-am arătat înainte pe Internet. Ne-am promis că vom reveni doar noi doi, să ne bucurăm de tot ce este acolo. La începutul lui martie plecăm în Maldive, o să mergem să ne relaxăm câteva zile să ne bucurăm de soare, de plajă, să ne încărcăm bateriile. Va fi o vacanţă în doi, eu cu Andrei”, ne-a dezvăluit Ilinca Vandici.

De asemenea, prezentatoarea TV are și alte planuri în social media. Despre ce este vorba, mai precis?

”Am şi foarte multe surprize furmoase pe planul de social media. Nu vă voi dezvălui mai multe, dar deja vă anunţ că se lucrează intens. Pregătesc lucruri extrem de frumoase şi productive, asta simt că e vibraţia anului 2022, de introspecţie, de găsit răspunsuri şi pus întrebări, de a scăpa de anxietăţi şi de a-ţi lua viaţa în mâini şi a o trăi aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Încerc să îmi ascult această trăire şi să pun în practică tot ceea ce am menţionat mai sus”, ne-a mai declarat Ilinca.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton