Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ilinca Vandici, escapadă la Paris. Primele imagini din vacanța vedetei Kanal D

Ilinca Vandici, escapadă la Paris. Primele imagini din vacanța vedetei Kanal D
12

de Andra Stana,

Joia aceasta, Ilinca Vandici a plecat într-o scurtă vacanță în Franța. Așa cum era de așteptat, prezentatoarea „Bravo, ai stil!” nu a plecat singură în Paris. Iată primele fotografii de vacanță postate de vedeta Kanal D pe rețelele de socializare.

După Loredana, a venit rândul Ilincăi Vandici să pună pauză proiectelor profesionale și să plece în vacanță. De această dată, vedeta Kanal D a ales să se relaxeze în Paris, unde a plecat alături de soțul ei, Andrei Neacșu, și băiețelul ei, Zian.

Prin intermediul unui Insta Story, Vandici le-a arătat fanilor ei din mediul online imagini din aeroport, de la aterizarea în Paris. Apoi, vedeta „Bravo, ai stil” s-a lăudat cu faptul că a ajuns la Turnul Eiffel. Apoi, prezentatoarea a dezvăluit faptul că a mers alături de micuțul Zian într-o vizită în parcul de distracții Disneyland.

Ilinca-Vandici-escapada-la-Paris.-Primele-imagini-din-vacanta-vedetei-Kanal-D-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ilinca Vandici s-a relaxat anul acesta și în Maldive

Ilinca Vandici s-a bucurat de câteva zile de relaxare pe tărâmuri exotice, în martie. Atunci, prezentatoarea a plecat într-o vacanță în Maldive și a publicat imagini de vis pe contul ei de Instagram.

Ilinca Vadici este foarte activă pe rețelele sociale, așa că nu avea cum să nu le prezinte urmăritorilor ei imagini de vis din vacanță. Aceasta a publicat un video în care le prezintă internauților cum arată cazarea pe care și-au luat-o. De asemenea, Ilinca Vandici a filmat și plaja superbă, dar și pe ea, în costum de baie.

Paradise”, a scris ea în descrierea clipului video. Imediat, fanii ei i-au urat să se distreze departe de frigul din România.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton