Homepage  / Vedete româneşti

Ilinca Vandici, imagini de vis din vacanță. Cum s-a filmat pe tărâmuri exotice

Ilinca Vandici, imagini de vis din vacanță. Cum s-a filmat pe tărâmuri exotice
8

de Roxana Mirea,

Ilinca Vandici se bucură de clipe de relaxare pe tărâmuri exotice. Încă de ieri, vedeta Kanal D le-a spus fanilor ei că se află la aeroport și că de-abia așteaptă să ajungă la destinație. Ilinca Vandici a plecat într-o vacanță în Maldive și a publicat imagini de vis pe contul ei de Instagram.

Unde a plecat Ilinca Vandici în vacanță

Ilinca Vandici a plecat într-o vacanță, pe tărâmuri exotice. Încă de ieri, s-a filmat în aeroport și le-a spus urmăritorilor ei că este nerăbdătoare să ajungă la destinație. Pentru a evita orice incident neplăcut în legătură cu bagajele, prezentatoarea TV de la Kanal D și soțul ei, Andrei Neacșu, au avut grijă să pună și lacăt pentru ca lucrurile lor să nu fie furate.

Am plecat. Practic suntem la aeroport. Plecăm în vacanță. Sper din suflet să putem pleca, să fie totul în regulă, să ajungem cu bine și să ne întoarcem cu bine. De data asta, nu ne-o mai furăm. Am îmbachetat bagajele frumos. Le-am pus și lacăt. Adică nu știu ce-ar mai trebui să se întâmple și nu am mai pus nimic de valoare în bagajul de cală”, a spus Ilinca Vandici pe Instagram.

În cele din urmă, chiar dacă a avut ore bune de așteptat la aeroport, Ilinca Vandici a ajuns astăzi, 10 martie, pe tărâmuri exotice. Vedeta a fost însoțită de soțul ei și de doi prieteni. Ilinca nu a dezvăluit încă unde a plecat în vacanță, dar prietena ei a publicat la Insta Story o imagine din care reiese clar că se află cu toții în Maldive.

Ilinca-Vandici-imagini-de-vis-din-vacanta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ilinca Vandici, imagini de vis din vacanță

Ilinca Vadici este foarte activă pe rețelele sociale, așa că nu avea cum să nu le prezinte urmăritorilor ei imagini de vis din vacanță. Aceasta a publicat un video în care le prezintă internauților cum arată cazarea pe care și-au luat-o. De asemenea, Ilinca Vandici a filmat și plaja superbă, dar și pe ea, în costum de baie.

Paradise”, a scris ea în descrierea clipului video. Imediat, fanii ei i-au urat să se distreze departe de frigul din România.

„Wowwww superb. Vacanță frumoasă și distracție maximă”, „Wow, ce frumusețe de loc. Paradise exact. Și tu esti precum un fluture care prin frumusețea lui emană senzualitate”, „Doamne doamne!!! Într adevăr este magic acolo, dar crede mă câ ți o spun sincer tu ești cel mai frumos peisaj și paradis al nostru” sau „Sunteți adorabila! Vacanță frumoasă în paradis”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton