Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ilinca Vandici, mesaj despre „Bravo, ai stil!”. Ce se întâmplă cu show-ul de la Kanal D

Ilinca Vandici, mesaj despre „Bravo, ai stil!”. Ce se întâmplă cu show-ul de la Kanal D
6

de Redactia Tvmania

În această perioadă, Ilinca Vandici se află împreună cu soțul și băiețelul lor, Zian, într-o vacanță în Grecia. Vedeta Kanal D a profitat de această plecare pentru a-i sărbători ziua de naștere celui mic într-un loc cu totul deosebit.

Marți, Teo a sunat-o în direct la TV, pentru a-i ura la mulți ani Ilincăi, de ziua numelui (pe 20 iulie a fost prăznuit Sfântul Ilie).

„Să știi, Teo, că ești printre puținii care și-au adus aminte de ziua mea de nume și mi-au trimis la prima oră a dimineții. Pe  parcursul zilei, după aceea, am mai primit o groază de mesaje, dar la prima oră cred că ai fost a două persoană. Este o onoare pentru mine.

Ilinca Vandici, mesaj despre Bravo, ai stil!. Ce se întâmplă cu show-ul de la Kanal D (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Te iubesc mult. Noi suntem la Marble Beach, în Thassos. Plajă este complet albă, sunt pietricele albe de marmură extrem de fine și într-adevăr arată spectaculos. Zian este în cameră, doarme. I-am pregătit și îi pregătim o minipetrecere, am venit din România cu patru pungi de baloane, artificii, nebunii.

Ieri am fost și am comandat cu tort pentru el. Eu uit că în iulie este ziua mea de nume, pentru că luna iulie este dedicată lui Zian și sunt pe locul doi”, a spus Ilinca Vandici, potrivit libertatea.ro.

Cât despre „Bravo, ai stil”, show-ul așteptat cu sufletul la gură, vedeta Kanal D nu a vrut să dea prea multe detalii, dar a dezvăluit că abia așteaptă să se întoarcă în platoul de televiziune:

„Abia aștept să revin în platoul «Bravo, ai stil!»”. Fanii vedetei au fost încântați să afle că se va difuza un nou sezon al emisiunii și i-au transmis că așteaptă nerăbdători.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton