Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ilinca Vandici, vacanță departe de familie. Cu cine s-a dus în Italia. „Nu am fost sinceră în totalitate”

Ilinca Vandici, vacanță departe de familie. Cu cine s-a dus în Italia. „Nu am fost sinceră în totalitate”
11

de Andra Stana,

Ilinca Vandici a plecat pentru câteva zile într-o vacanță în Italia. Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit care a fost motivul pentru care a plecat singură, fără soțul și băiețelul lor.

Ilinca Vandici, despre vacanța fără soț și copil: „Foarte scurtă a fost”

Pentru această vară, Ilinca Vandici a decis că ar avea nevoie de o vacanță fără familie. Astfel, vedeta a plecat cu fetele în Italia, soțul și băiețelul lor, Zian, rămânând în România.

„Foarte scurtă a fost vacanța din iulie, a fost de patru zile, cu prietenele, cu fetele. O vacanță doar între fete. Plănuită undeva prin luna martie și pusă în aplicare în luna iulie. E cred, a doua oară, în vreo șase ani de zile când reușesc să am o escapadă cu fetele și a fost absolut superb. Ne-am simțit minunat, pentru că suntem prietene de 16-17 ani de zile.

Ne-am reîntors cumva la bazele prieteniei noastre, dacă vrei și sincer mi-am dat seama că ok, cariera, familia, copilul, dar trebuie să nu ne pierdem niște lucruri care te definesc până la urmă, fac parte din viața ta. Nu le uita. Mai întoarce-te din când în când la ele, și noi exact asta am făcut”, a povestit Ilinca Vandici pentru EGO.ro.

Ilinca Vandici, vacanță departe de familie. Cu cine s-a dus în ItaliaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Una nu o exclude pe alta. Bineînțeles că am sunat acasă de trei ori pe zi cu Facetime (n.r. – aplicație de video call), bineînțeles că ne interesa ce se întâmplă în fiecare moment. Zian era mai mult interesat de ce se întâmplă la mine decât să-mi povestească ce se întâmplă la el, dar cert este că a înțeles că am și eu nevoie de puțin timp.

Recunosc, nu am fost sinceră în totalitate și i-am zis că o să și muncesc puțin, dar o să mă și relaxez puțin, adică îmbin utilul cu plăcutul. Nu știu cât a înțeles el din asta, dar a înțeles practic că sunt în vacanță.

Lucru care a fost și real de altfel, dar așa am simțit eu că e bine să nu-i spun că plec cu fetele patru zile. Mai bine i-am zis că mai și muncesc puțin. Peste doi ani de zile cu siguranță o să-i pot spune liniștită că mai am și eu nevoie de patru zile ale mele”, a mai povestit prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”.

„Zian a fost la București în tot timpul ăsta, urmează să plecăm împreună la Oradea, la nunta surorii mele. Nu sunt nașă, pentru că la noi, în Oradea, nu se practică sau nu este genul acesta de obișnuință ca sora să și boteze, să fie și nașă de cununie. Acolo, dimpotrivă, se lărgește familia cumva. Deci nu sunt nașă, dar mă bucur foarte mult pentru ea, pentru că în sfârșit face pasul ăsta. Am super emoții”, a completat Ilinca pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton