Homepage  / Prime Video

„I’m A Virgo”, un nou serial Prime Video. Tot ce trebuie să știți: premieră, poveste, distribuție, teaser

„I'm A Virgo”, un nou serial Prime Video. Tot ce trebuie să știți: premieră, poveste, distribuție, teaser
10

de Roxana Mirea,

Prime Video a publicat, luni, 6 martie, primele imagini din serialul „I'm A Virgo”, dar și un teaser cât se poate de interesant. „I'm A Virgo” este un serial de comedie despre Cootie (Jerome), un tânăr înalt de 3,5 metri din Oakland, California. Iată când va avea premiera și cine sunt actorii din distribuție.

Prime Video lansează primele imagini din serialul „I’m A Virgo”

Prime Video a publicat, luni, 6 martie, imagini în premieră și un teaser pentru mult așteptata comedie „I’m A Virgo”, în care joacă actorul Jharrel Jerome („When They See Us”, „Moonlight”), câștigător al unui premiu Emmy. Jerome este, de asemenea, producător executiv, potrivit press.amazonstudios.com.

Serialul este creat, scris și produs de regizorul Boots Riley („Sorry to Bother You”), care a regizat toate cele șapte episoade. „I’m A Virgo” va avea premiera în această vară exclusiv pe Prime Video în peste 240 de țări și teritorii din întreaga lume.

I’m A VirgoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Serialul „I’m A Virgo” va debuta în premieră mondială ca selecție oficială a SXSW Film & TV Festival sâmbătă, 11 martie 2023.

„I’m A Virgo” este un serial de comedie despre Cootie (Jerome), un tânăr înalt de 3,5 metri din Oakland, California. După ce a crescut ascuns, petrecându-și timpul cu o dietă de benzi desenate și seriale TV, el evadează pentru a experimenta frumusețea și contradicțiile lumii reale. Își formează prietenii, descoperă dragostea, navighează prin situații ciudate și își întâlnește idolul, un supererou din viața reală numit The Hero, interpretat de Walton Goggins („Hateful 8”, „Righteous Gemstones”).

Cine joacă în serialul „I’m A Virgo”

Din distribuție, fac parte și Brett Gray („On My Block”, „Star Trek: Prodigy”), Kara Young „(The Punisher”), Allius Barnes („Cruel Summer”), Olivia Washington („Breaking”), Mike Epps („The Upshaws”, „Dolemite Is My Name”) și Carmen Ejogo („True Detective”, „Fantastic Beasts”).

„I’m A Virgo” este coprodus de Amazon Studios și Media Res Studio. Boots Riley și Tze Chun (Gotham) sunt co-showrunnerii serialului și sunt producători executivi, alături de Michael Ellenberg și Lindsey Springer, din partea Media Res Studio (Pachinko, The Morning Show), Rebecca Rivo (Escape Room) și Jharrel Jerome.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton