Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Imagine de colecție cu Andreea Esca. Cum arăta vedeta Pro TV când avea 19 ani

Imagine de colecție cu Andreea Esca. Cum arăta vedeta Pro TV când avea 19 ani
10

de Andra Stana,

Andreea Esca este astăzi una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta Pro TV a debutat în televiziune când avea 19 ani, iar cariera ei se întinde pe o perioadă de 30 de ani. Iată cum arăta actuala emblemă a Știrilor Pro TV când avea 19 ani.

Cum arăta Andreea Esca când avea 19 ani

Povestea Andreei Esca la PRO TV este cunoscută de multă lume. Aceasta a început cu un salut memorabil: „Bună seara, România! Bună seara, București!”. Din 1995 încoace, Andreea Esca se află la pupitrul Știrilor PRO TV de la ora 19.00.

Mai precis, vedeta le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram o fotografie de la prima ei apariție la TV.

„Cum a fost prima dată în fața telespectatorilor”, a întrebat-o un fan pe Andreea Esca. „Mi-a plăcut. Nu realizam prea bine în ce mă băgasem, cred. Avem 19 ani și ceva…”, i-a răspuns vedeta Pro TV.

andreea-esca-19-aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce salariu avea Andreea Esca la Soti TV

Deși astăzi există un mister în ceea ce privește salariul lui Andreea Esca, în urmă o vreme, directorul de marketing Soti TV, Virgil Popescu, a dezvăluit câți bani primea Andreea Esca în 1992. Este vorba de 150 de dolari pe lună.

„Toţi patru fuseseră la interviu în acea zi şi au fost selectaţi să prezinte împreună jurnalul de seară. La interviu se prezentaseră aproximativ 100 de candidaţi”, a declarat Virgil Popescu în urmă cu câțiva ani, citată de kissfm.ro.

Totodată, înainte să devină imaginea postului Pro TV, prezentatoarea a plecat în SUA pentru a învăța televiziune de la cei mai buni. Ea a făcut parte din redacția postului CNN, alături de alți studenți din întreaga lume.

„Și înainte să plec mă contactase cineva de la Canal 31, Pro Tv-ul de acum. Era atunci un canal de sport. Îmi spuneau că o să aibă un jurnal gen EuroNews și noi o să punem vocea pe texte. Nu eram foarte sigură dacă vreau să mă duc, pentru că nu era nimic clar”, povestește Andreea Esca în cartea autobiografică „Ce-am făcut când am tăcut”. „Era iarna lui 1994. Fiecare din grupul de 10 jurnaliști venea din diverse colțuri ale lumii după ce câștigaserăm burse de perfecționare în media. Toți eram avizi să mâncăm televiziune pe pâine, acasă la mama știrilor”, a povestit Andreea Esca pe blog.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton