Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Imagine rară cu Horia Brenciu și familia lui. Cum arată azi cei patru copii ai vedetei Pro TV

Imagine rară cu Horia Brenciu și familia lui. Cum arată azi cei patru copii ai vedetei Pro TV
7

de Andra Stana,

Dincolo de cariera sa înfloritoare, atât ca artist și ca om de televiziune, Horia Brenciu se mândrește cu familia sa. Miercuri, el a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online o fotografie de familie foarte dragă lui. Iată cum au reacționat fanii vedetei.

Horia Brenciu a atras atenția cu cea mai nouă imagine postată pe rețelele de socializare. Cântărețul a publicat o fotografie în care apare alături de soția lui, Alice. Totodată, în imagine sunt și copiii cuplului. Fetele cele mari, fata cea mică și mezinul familiei, Toma, băiețelul pe care l-au adoptat acum câțiva ani.

„Florile mele dragi. Iubesc la nebunie poza asta.”, a fost mesajul transmis de celebrul cântăreț în dreptul imaginii postate. Fanii au remarcat rapid postarea lui și au reacționat cu mii de comentarii și aprecieri.

Imagine rară cu Horia Brenciu și familia lui. Cum arată azi cei patru copii ai vedetei Pro TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Sunteți o familie minunată vă doresc multă sănătate și tot binele din lume. (…) Ai și de ce să iubești poza și minunații oameni din ea! Sănătate și bucurii tot împreună, Horia! (…) O familie superbă,multa sănătate!! (…) În poza asta se regăsește toată averea dumneavoastră pe Pământul ăsta!!! Familia, cel mai de preț lucru’, cea mai mare bogăție! Sănătate multă.”, sunt câteva dintre complimentele fanilor pentru Horia Brenciu.

Horia Brenciu are patru copii

Nu toți cei patru copii sunt ai lui Horia Brenciu. Fetele cele mari sunt ale soției lui dintr-o relație anterioară. A treia fetiță este rodul iubirii dintre omul de televiziune și Alice. Nu în ultimul rând, al patrulea copil este Toma, băiețelul adoptat de artist.

În 2016, în prima ediție a emisiunii „Uniplay’, difuzată de Antena 1, de Crăciun, Horia Brenciu a avut susținerea întregii sale familii. Artistul și-a prezentat atunci pentru prima dată băiatul, pe Toma Brenciu, mezinul familiei sale. Cu o familie frumoasă și numeroasă, Horia Brenciu se declara atunci un tată și un soț fericit.

Toma este băiatul nostru. Are 2 ani și 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor. Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton