Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Imaginea emoționantă pe care Adela Popescu a postat-o online. „Cu toți trei băieții”

Imaginea emoționantă pe care Adela Popescu a postat-o online. „Cu toți trei băieții”

de Redactia Tvmania

Adela Popescu a postat, zilele trecute, o imagine neașteptată pe contul personal de Instagram.Fosta prezentatoarea de la „Vorbește lumea”, de pe Pro TV, a realizat o poză cu cei trei băieți ai săi, scrie libertatea.ro.

Vedeta le-a arătat fanilor o poză specială, făcută cu puțin timp înainte de a naște. Adela și-a fotografiat burtica de gravidă, dar și cei doi băieți, pe Alexandru și pe Andrei.

„Cu toți trei băieții. Nu există emoticon cu trei băieți, cred că nici prin gând nu le-a trecut creatorilor că mai sunt și astfel de variante pe lume”, a notat vedeta.

Adela Popescu este pe ultima sută de metri cu sarcina. Cel de-al treilea băiat al actriței și al lui Radu Vâlcan ar putea veni pe lume din clipă în clipă. 

„Micuțule… și ce zici că mai faci? E bine acolo la cuptoras? E bine, nu? Cred și eu. Toată lumea îmi spune să vorbesc cu ține, tu știi că o fac. Dar îți spun chestii de-astea patetice, de dragoste.

Te mângâi, te apar de piciorușele lu fratetu Andrei, te încurajez să comunici cu Alexandru de fiecare dată când te pupă și îți spune secretele lui și nu te cert când îmi dai câte un pumn în vezica. E și asta tot o formă de iubire, să știi. 🙂 Și, deși fac toate astea, îmi e foarte teamă să încerc să te conving de momentul în care să vii să ne cunoșți. Căci, pe cât de nerăbdătoare sunt să îți simt pielicica de pisoi de pieptul meu, pe atât de îngrozită de travaliul prin care o să-ti faci intrarea. Pardon, ieșirea ?. Așa că m-am hotărât să mă las în voia ta pentru că știu că împreună o să ne iasă cum nu se poate mai bine”, a scris Adela Popescu, pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton