Homepage  / Știri

Imaginea nemaivăzută pe care Regina Elisabeta a dezvăluit-o din neatenție. În fotografie apare și Prințul Phillip

Imaginea nemaivăzută pe care Regina Elisabeta a dezvăluit-o din neatenție. În fotografie apare și Prințul Phillip
10

de Andra Stana,

Regina Elisabeta a dezvăluit, din greșeală sau din pură neatenție, o imagine nemaivăzută până acum cu strănepoții săi. Fotografia, observată recent în timpul unei întâlniri oficiale organizată de Casa Regală, a ajuns imediat subiect de discuție printre internauți și nu numai.

Ce imagine a lăsat Regina la vedere în timpul ultimei ceremonii de la Windsor

La scurt timp după ce Casa Regală a fost zguduită de un nou scandal, în care a fost implicat de această dată Prințul Charles, Regina a revenit acum în atenția presei.

Regina Elisabeta a Marii Britanii a dezvăluit din neatenție o fotografie în care apar strănepoții ei, scrie pagesix.com. Întâmplarea a avut loc în timpul unei ceremonii care a avut loc miercuri, 8 decembrie 2021, la Castelul Windsor.

Imaginea nemaivăzută pe care Regina Elisabeta a dezvăluit-o din neatenție. În fotografie apare și Prințul PhillipIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Astfel, în timp ce îi acorda medalia Reginei pentru muzică artistului Thomas Trotter, fanii cu ochi de șoim au putut observa „în peisaj” o fotografie înrămată, parțial ascunsă vederii de geanta suveranei. Era vorba de o poză pe care nimeni nu a mai văzut-o până în prezent, mai scrie sursa citată.

În fotografia înrămată, Regina Elisabeta a II-a zâmbește și pare să fie cu adevărat fericită că este înconjurată de strănepoți. Suverana o ține în poală pe Charlotte, iar alături de ea se află și răposatul Prinț Philip.

În fotografie apar și Prințul George, fetele lui Peter Philips, Isla și Savannah, precum și fata cea mare a Zarei Tindall, Mia.

Publicația People scrie că, cel mai probabil, imaginea a fost surprinsă cândva în anul 2016. În acea perioadă, micuța Charlotte avea în jur de un an și jumătate, iar restul copiilor din familia regală aveau vârste cuprinse între 2 și 6 ani.

Regina Elisabeta și-a reluat activitățile în noiembrie

În noiembrie, Regina a participat la botezul a doi dintre strănepoții ei. Suverana a participat la creștinarea lui August Brooksbank, în vârstă de 9 luni, și lui Lucas Tindall, în vârstă de 8 luni. Pagesix.com scrie că ceremonia a avut loc All Saints Chapel din Windsor Great Park.

Elisabeta a II-a și-a reluat de curând activitățile oficiale. În octombrie, suverana a ajuns la spital, după ce a acuzat dureri de spate.

Mai precis, după ce și-a anulat o vizită de două zile în Irlanda de Nord, s-a aflat că Regina a fost internată pentru o noapte în spital. Biroul oficial de presă al palatului a fost atunci acuzat de faptul că încearcă să ascundă care este adevărata stare de sănătate a monarhului.

Cine sunt cei 11 strănepoți ai Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a are, la finele lui 2021, 11 strănepoți. Iată care sunt aceștia:

  • Savannah Philips, fiica lui Peter Phillips (fiul lui Mark Phillips și al prințesei Anne) și Autumn Kelley;
  • Isla Philips este sora lui Savannah;
  • Prințul George, primul copil al Ducilor de Cambridge, al treilea în linia succesiunii la tron;
  • Mia Tindall, fiica Zarei Phillips, fiica prințesei Anne, și a lui Mike Tindall;
  • Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge;
  • Prințul Louis, fiul Ducilor de Cambridge;
  • Lena Tindall, fiica Zarei Phillips, fiica prințesei Anne, și a lui Mike Tindall (Zara a anunțat că e însărcinată cu Lena la doar un an după ce a pierdut tragic un copil în decembrie 2016 din cauza unui avort spontan);
  • Archie Mountbatten-Windsor, primul copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle;
  • Bebelușul Brooksbank, copilul Prințesei Eugenie și al lui Jack Brooksbank. Numele celui mic nu a fost încă dezvăluit presei. Prințesa Eugenie a născut primul copil pe 9 februarie 2021. 
  • Lilibet Diana „Lili” Mountbatten-Windsor, cel de-al doilea bebeluș al lui Meghan și al Prințului Harry, este strănepotul cu numărul 10 al Reginei Elisabeta II;
  • Strănepotul cu numărul 11, fiica prințesei Beatrice, s-a născut pe 18 septembrie 2021.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton