Homepage  / Vedete româneşti

Primele imagini din apartamentul cumpărat de Liviu Vârciu pentru fiica lui. „Uitați ce surpriză i-a făcut tata fetei”

Primele imagini din apartamentul cumpărat de Liviu Vârciu pentru fiica lui. „Uitați ce surpriză i-a făcut tata fetei”
10

de Roxana Mirea,

Liviu Vârciu i-a cumpărat apartament în București fiicei lui, Carmina. Prezentatorul TV și fiica lui au prezentat primele imagini din noua locuință. Carmina a locuit cu mama ei, Ami Teiceanu, la Arad, până să înceapă facultatea, iar acum este foarte fericită să poată spune că are propria ei casă.

Primele imagini din apartamentul cumpărat de Liviu Vârciu pentru fiica lui

Liviu Vârciu și-a respectat promisiunea și a cumpărat un apartament în București pentru fiica lui cea mare, Carmina. Tânăra și prezentatorul TV de la Antena 1 au prezentat și primele imagini din noua locuință.

Am mutat copilul. Uitați ce surpriză i-a făcut tata fetei! Ce frumos ai aranjat! Tu ai făcut? Mamă, ce frumos! Mă așteptai tu așa frumos, cu flori? Ce copil extraordinar am! Să-l stăpânești sănătos!”, a spus Liviu Vârciu pe rețelele sociale.

Carmina este și ea foarte fericită că s-a mutat în noul ei apartament.

Am ajuns la… acasă, de fapt. Am ajuns acasă. După o grămadă de ore, de drum, după o grămadă de emoții și tot felul de stări, vreau să vă spun că sunt foarte obosită, dar asta nu mă împiedică din lucru, din a despacheta. Am fost așteptată de tata cu un buchet superb de trandafiri și a fost foarte frumos. Eu încă simt emoțiile și încă sunt emoționată pentru că toată chestia asta în care sunt acum este a mea. Trebuie să dovedesc că am meritat și asta o să și fac”, a spus Carmina pe Instagram, ieri.

Primele-imagini-din-apartamentul-cumparat-de-Liviu-Varciu-pentru-fiica-lui.-„Uitati-ce-surpriza-i-a-facut-tata-fetei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Fiica lui Liviu Vârciu a fost fericită să termine de aranjat lucrurile în noua casă.

„Am fost super obosită și m-am trezit super fresh pentru că știu că nu mai am nimic de făcut azi pentru că tot ce am ieri în bagaj cu mine, le-am pus, le-am așezat frumos. Gata, am terminat cu bagajele. Mai trebuie doar să aprovizionez casa. Vreau să spun că sunt așa de îndrăgostită de acest apartament”, a mai spus fiica lui Liviu Vârciu.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton