Homepage  / Vedete româneşti

Imagini adorabile cu fiicele lui Pepe în timp ce își țin frățiorul în brațe

Imagini adorabile cu fiicele lui Pepe în timp ce își țin frățiorul în brațe
6

de Roxana Mirea,

Pepe a devenit și tată de băiat, după ce Yasmine Ody l-a adus pe lume pe fiul lor. Artistul mai are două fiice din căsnicia anterioară cu Raluca Pascu: pe Rosa și pe Maria. Fetițele și-au cunoscut frățiorul, iar Pepe le-a surprins în timp ce-l țineau pe bebeluș în brațe. Imaginile adorabile au fost publicate de artist pe contul lui personal de Instagram.

Fiicele lui Pepe și-au cunoscut frățiorului

Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Visul artistului de a deveni și tată de băiat s-a împlinit. La început, el a spus că nu se grăbește să publice imagini cu micuțul lui pe rețelele sociale. Totuși, Pepe s-a răzgândit între timp și în ultimele zile a publicat pe Instagram mai multe imagini cu fiul lui.

Recent, prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” a publicat o imagine cu el în timp ce își ține fiul în brațe. „Cu băiatul meu”, a scris Pepe.

Apoi, au urmat o serie de imagini emoționante cu micuțul. Fiicele lui Pepe – Rosa și Maria – și-au cunoscut frățiorul. Pepe le-a surprins pe fetițe în timp ce îl țineau pe cel mic în brațe. Rosa și Maria radiau de fericire în timp ce priveau chipul bebelușului.

Fiicele-lui-Pepe-si-au-cunoscut-fratiorului-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Pepe își va boteza băiețelul… Pepe

Băiețelul lui Pepe a primit nota 10 la naștere și a cântărit 2700 de grame. „El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu”, a spus prezentatorul TV. Se pare că artistul își va boteza băiețelul cu numele său de scenă.

Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, declara Pepe înainte de a deveni tată a treia oară.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton