Homepage  / Vedete / Vedete străine

Imagini cu Sarah Jessica Parker la premiera „And Just Like That” de la New York. Actrița a strălucit într-o ținută Oscar de la Renta

Imagini cu Sarah Jessica Parker la premiera „And Just Like That” de la New York. Actrița a strălucit într-o ținută Oscar de la Renta
26

de Andra Stana,

Aseară a avut loc mult așteptata premieră a serialului „And Just Like That”/„Și uite așa...”, noul capitol al revoluționarului serial HBO „Totul despre sex”. La evenimentul organizat în New York, actrițele principale, în frunte cu Sarah Jessica Parker, au strălucit în lumina reflectoarelor.

La premiera de miercuri seară, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au sărbătorit revenirea personajelor care le-au consacrat pe micile ecrane. Primele două episoade ale noului lor serial, „And Just Like That”, vor putea fi urmărite începând de azi, pe HBO GO.

Sarah Jessica Parker a vrut să aducă pe covorul roșu de la Muzeul de Artă Modernă din New York o ținută pe placul personajului său, Carrie Bradshaw. Actrița de 56 de ani a purtat o rochie semnată de Oscar de la Renta. Editorii Vogue au spus despre această ținută că ar reprezentat-o la perfecție pe Carrie. Totodată, Parker a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi stilleto.

Vedeta i-a avut alături, la premiera noului capitol din „Totul despre sex”, pe soțul ei și fiul ei.

‘And Just Like That’ New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

Cynthia Nixon, actrița care o interpretează pe Miranda, a ales să poarte la premiera din New York a noului ei proiect o ținută foarte colorată. Actrița a îmbrăcat o rochie trench și pantofi de un portocaliu aprins. Ținuta este o creație Christopher John Rogers.

And Just Like That – Premiere – New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 26

Nu în ultimul rând, Kristin Davis (interpreta lui Charlotte) a fost cea mai conservatoare dintre protagonistele „And Just Like That” de la HBO GO. Pentru premiera newyorkeză, Davis a ales o rochie lungă de un albastru închis, semnată de creatorul Jason Wu.

‘And Just Like That’ New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  19 / 26

Kim Cattrall nu va apărea în „And Just Like That”, continuarea celebrului „Totul despre sex/ Sex And The City”, cu personajul ei, Samantha Jones. Aceasta nu a apărut nici la evenimentul de lansare a noului serial.

Sursa foto: Hepta

Citește și

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton