Homepage  / Vedete străine

Imagini cu Tara Wilson, soția lui Chris Noth, plângând în mașină. Nu purta verighetă

Imagini cu Tara Wilson, soția lui Chris Noth, plângând în mașină. Nu purta verighetă

de Roxana Mirea,

Chris Noth și soția lui nu traversează o perioadă bună pentru căsnicia lor, având în vedere acuzațiile de agresiune sexuală împotriva actorul din „Sex and the City”. Recent, Tara Wilson a fost surprinsă de către paparazii plângând în mașină, în Los Angeles, semn că perioada aceasta este foarte tensionată și stresantă pentru ea.

Tara Wilson, soția lui Chris Noth, surprinsă plângând în mașină

Tara Wilson, soția lui Chris Noth, a fost fotografiată plângând în mașina ei, în Los Angeles. Cel mai probabil, cauza supărării acesteia o reprezintă scandalul de agresiune sexuală în care este implicat actorul.

Tara Wilson era îmbăcată lejer, în haine închise la culoare, purta ochelari de soare, dar și o mască de protecție. De asemenea, ea a fost văzută vorbind la telefon, în timp ce se plimba. Potrivit imaginilor, ea nu a început să își poarte din nou verigheta.

Chris Noth, în vârstă de 67 de ani, a fost acuzat de două femei de agresiune sexuală, cu puțin timp înainte de Crăciun. Ulterior, alte trei femei i-au adus aceleași acuzații. Actorul a negat cu vehemență acuzațiile care i s-au adus, numindu-le „categoric false”.

Tara Wilson și Chris Noth sunt încă împreună

În urma învinuirilor aduse, CBS l-a concediat pe Chris Noth din serialul „The Equalizer”, iar A3 Artists Agency a anunţat că nu îl va mai reprezenta pe actor. În plus, el a fost înlăturat și din „Și uite așa… / And Just Like That”, continuarea producției „Sex and the City”, având în vedere că Mr. Big trebuia să apară în episodul final.

O sursă apropiată de Tara Wilson și Chris Noth a declarat pentru Page Six, săptămâna trecută: „Chiar dacă Chris nu a făcut ceea ce aceste femei spun că a făcut, problema este că el a avut totuși un fel de întâlnire sexuală cu ele și a înșelat-o pe Tara. Este greu de acceptat. În acest moment, sunt încă împreună. Încearcă să rezolve lucrurile.”

Chris simte sincer că viața lui s-a încheiat. Cred că băutura a jucat un rol important în problemele lui. Prietenii lui ar dori ca el să primească ajutor”, a declarat o altă sursă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton