Homepage  / Vedete româneşti

Imagini spectaculoase de la cununia civilă a lui Nicole Cherry și botezul fiicei ei. Artista a schimbat trei rochii

Imagini spectaculoase de la cununia civilă a lui Nicole Cherry și botezul fiicei ei. Artista a schimbat trei rochii
15

de Roxana Mirea,

Nicole Cherry s-a căsătorit civil cu Florin Popa, ieri, 19 mai. Tot ieri a avut loc și botezul fiicei lor, Anastasia. Artista a schimbat trei ținute la eveniment, iar petrecerea a fost una pe cinste. Invitații s-au distrat pe cinste, iar Andra și Carmen Chindriș au întreținut atmosfera. Mai jos, găsiți imagini de la cununia civilă a lui Nicole Cherry și botezul fiicei ei, Anastasia.

Imagini de la cununia civilă a lui Nicole Cherry

Nicole Cherry s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Florin Popa. Tot ieri, cei doi au organizat și botezul fiicei lor, Anastasia. Artista a avut mari emoții, dar, din imaginile publicate la Insta Story, este clar că evenimentul a fost un real succes.

Nicole Cherry a schimbat trei rochii, toate fiind albe. La biserică, a purtat o rochie albă, midi, cu mânecă lungă și cu pene în partea de sus. Emoțiile nu s-au lăsat așteptate în momentul în care fiica ei, Anastasia, a fost creștinată. La cununia civilă, vedeta a schimbat rochia și a purtat o rochie lungă albă, cu trenă, iar la spate avea o fundă mare. Pentru petrecere, Nicole a optat tot pentru o rochie albă, însă plină de perle în partea de sus, scrie libertatea.ro.

Imagini-de-la-cununia-civila-a-lui-Nicole-Cherry-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Nicole Cherry și Florin Popa au avut aproximativ 300 de persoane invitate la eveniment, iar distracția a fost una de zile mari. Andra și Carmen Chindriș au întreținut atmosfera și au ridicat toți invitații la dans. Petrecerea a avut loc într-un superb local din Bolintin-Vale, sala de evenimente îi aparține familiei Bădălău. Nașii fiicei lui Nicole Cherry au fost Mădălina și Narcis Petre, aceeași care i-au cununat și pe sora lui Gabi Bădălău și soțul acesteia.

Eu zic că am făcut cele mai bune alegeri și după gustul nostru. Noi suntem extrem de mulțumiți. De-abia așteptăm să vedem cum va arăta totul mâine. Sunt mega entuziasmată. E cea mai frumoasă locație la ora actuală și am văzut multe. Avem invitate în jur de 300 de persoane. Vor fi emoții multe. Eu zic că o să fie super”, a declarat Nicole Cherry pe Instagram, miercuri, înainte de marele eveniment.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton