Homepage  / Vedete străine

Imagini emoționante cu Bruce Willis și fiica lui în vârstă de 11 ani, Mabel. Mesajul adorabil transmis de soția actorului

Imagini emoționante cu Bruce Willis și fiica lui în vârstă de 11 ani, Mabel. Mesajul adorabil transmis de soția actorului
6

de Roxana Mirea,

Mabel, fiica lui Bruce Willis și a Emmei Heming, a împlinit frumoasa vârstă de 11 ani. Având în vedere această ocazie specială, Emma Heming și-a purtat fanii printr-o călătorie pe calea amintirilor sale. Soția actorului a sărbătorit ziua specială a fiicei sale împărtășind un video cu mai multe fotografii de familie, realizate de-a lungul anilor.

Imagini emoționante cu Bruce Willis și fiica lui, Mabel

Postarea Emmei, distribuită pe Instagram pe 2 aprilie, include o fotografie cu Bruce și Mabel într-o piscină, câteva imagini cu actorul și fiica lui petrecând timp de calitate împreună, dar și câteva poze cu micuța.

La mulți ani la 11 ani, Mabel Ray!” a scris Emma. „Energia ta este molipsitoare”.

Emma, care mai are o fiică cu Bruce Willis, pe Evelyn, în vârstă de 8 ani, și-a continuat postarea lăudând-o pe Mabel pentru modul în care poate „lumina o cameră întreagă cu zâmbetul și căldura ei”.

„Poți lumina o cameră întreagă cu zâmbetul și căldura ta. Modul în care iubești și ai grijă de familia și prietenii tăi este frumos de văzut. Continuă să strălucești, dragostea mea, și nu uita niciodată să trăiești mereu”, a mai scris Emma Heming.

Soția lui Bruce Willis, mesaj de ziua actorului

Luna trecută, Emma a împărtășit un mesaj video emoționant în cinstea zilei de naștere a lui Bruce. Actorul, care are trei fiice împreună cu fosta soție Demi Moore, pe Rumer Willis, în vârstă de 34 de ani, Scout Willis, în vârstă de 31 de ani, și Tallulah Willis, în vârstă de 29 de ani, a împlinit 68 de ani pe 19 martie, la aproximativ o lună după ce familia sa a anunțat că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

„Deci astăzi este ziua de naștere a soțului meu”, a spus Emma în clipul distribuit pe Instagram. „Am început dimineața plângând, după cum puteți vedea după ochii mei umflați și nasul curgând. Cred doar că este important să vedeți toate aspectele acestei situații.” Emma a adăugat: „Am momente de tristețe, în fiecare zi. Durere, în fiecare zi. Și o simt cu adevărat astăzi, de ziua lui de naștere.”

Soția lui Bruce Willis, noi detalii dureroase despre boala de care suferă actorul. Ce a impresionat-o pe Emma HemingIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Astăzi este una dintre acele zile în care simt durerea și tristețea”, a scris Emma. „Dar partea bună sau reversul medaliei este că sunt atât de norocoasă să simt căldura și dragostea voastră care se îndreaptă către soțul meu și familia noastră. Vă văd mesajele, poveștile pe care le împărtășiți și tot ce pot spune este mulțumesc.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton